25n
25N
25N

Cas Alcàsser: es troben restes humanes en el lloc del crim

L’Institut de Medicina Legal de València determina que les restes trobats pertanyen a una persona i no a un animal

Arxiu

Cas Alcàsser: es troben restes humanes en el lloc del crim
03/07/2019 -

Les restes d’ossos trobats el passat 24 de juny, per una parella que estava visitant el lloc en el qual es va cometre el crim d’Alcàsser, són humans i podrien pertànyer a una de les tres xiquetes assassinades en 1992. Així, ho ha determinat l’informe de l’Institut de Medicina Legal de València, que ha descartat que les restes de falanges que es van trobar foren d’algun animal.

La Guàrdia Civil segueix investigat l’atroç crim de Miriam, Toñi i Desirée, que va commocionar a tot un país entre finals de 1992 i el 27 de gener de 1993, quan van trobar els cossos sense vida de les tres víctimes en una fossa del terme municipal de Tous.

Ara, caldrà determinar si, finalment, les restes trobades pertanyen a una de les tres víctimes. Tal com ha avançat el diari Las Provincias, encara no s’ha pogut realitzar una estimació de l’edat ni el sexe dels ossos trobats, ja que dependrà del Jutjat d’Instrucció número 6 d’Alzira si es traslladen les restes a un laboratori per a extraure l’ADN.

Ja en el seu moment, aquest Jutjat va enviar a acarar una premolar trobada als voltants de la fossa, però el seu estat deteriorat no va permetre identificar cap informació rellevant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =