25n
25N
25N

Un nucli històric renovat i més accessible per a la ciutadania

Un nucli històric renovat i més accessible per a la ciutadania
13/12/2017 -

El nucli històric de Picassent a poc a poc i al llarg dels últims anys ha vist renovada la seua imatge gràcies a les obres de reurbanització i condicionament dels diversos carrers del seu conjunt, totes elles emmarcades dins dels Plans Provincials d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València a petició de l’Ajuntament de Picassent.

En un inici va ser el carrer de la Séquia, obra iniciada l’any 2013 i que es va portar a terme en dues fases amb un cost total de més de 200.000 €. Una inversió que va permetre renovar per complet el paviment del carrer, ampliar les voreres i eliminar les barreres arquitectòniques, així com es va aprofitar per a renovar la xarxa d’aigua potable amb l’objectiu d’obtenir una major eficiència en el servei.

La sempre coneguda zona dels carrerons hui és un lloc pel qual és agradable passejar on els vehicles es veuen condicionats a restringir la velocitat. Un nou paisatge urbà amb un particular encant on també s’inclouen el carrer del Mig, el carrer de Torres i la part baixa del carrer de l’Ermita, els tres formant part del projecte de millora i adequació del centre històric (PPOS 2014/15), amb un cost total aproximat de 110.000 euros.

Per últim, ha sigut en aquest any quan el carrer de la Penya s’ha afegit a aquest projecte de renovació amb un cost aproximat de 106.634,95 €. Així mateix, per a l’any que ve estan previstes com a futures actuacions l’adequació del carrer de Canonge i del carrer de Ferrer.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia ha assenyalat que Aquestes obres atenen a les peticions del veïnat qui ha vist renovada aquesta zona que ve a millorar la qualitat de vida de la ciutadania així com del paisatge urbà en general.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

bombers
Valencia activa