25n
25N
25N

Els gats de Mislata estrenen casa

L’ajuntament de la localitat i l’associació sense ànim de lucre Connexió Felina Mislata han instal·lat una colònia per a controlar la població de gats de carrer i abandonats

Els gats de Mislata estrenen casa
07/01/2019 -

Com a resultat del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Mislata i l’associació Connexió Felina, s’ha obert en la localitat un espai que servirà per a controlar les colònies de gats i donar-los un lloc on poder atendre’ls i alimentar-los.

A través de la regidoria de Sanitat i Salut Pública s’ha dotat a l’associació de la cessió d’un terreny per a la instal·lació de la colònia i una quantia de 2500€, augmentant-se la partida en els nous pressupostos aprovats per unanimitat en el Ple respecte a l’exercici anterior. A més, l’empresa municipal Nemasa ha cedit materials dels parcs infantils que estaven obsolets i que anaven a ser rebutjats, per a construir les noves cases dels felins. Pel que a més de proporcionar unes instal·lacions de qualitat, la reutilització i el reciclatge fan d’este nou refugi un lloc sostenible mediambientalment. Este nou recinte no solament beneficia als propis felins, si no que ajudarà la mateixa Mislata a evitar problemes de caràcter sanitari i a mantindre-la més neta.

El principal objectiu d’esta nova colònia és concentrar la població felina en un únic punt amb la finalitat de controlar i censar les colònies que existixen, capturant als gats per a esterilitzar-los i soltar-los posteriorment, controlant la seua població. A més, des de l’Associació s’impartixen cursos d’alimentadors de gats i donen suport a aquelles persones que voluntàriament cuiden dels gats de carrer. Connexió Felina ja ha aconseguit esterilitzar més de 5000 gats, des que actua a Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =