25n
25N
25N

Casado reivindica a Fabra, Camps i Zaplana i creu que el PP "retornarà el futur" a la Comunitat Valenciana

Es mostra “orgullós” del PPCV i promet, taronja en mà, defensar els interessos dels agricultors valencians a Europa

Casado reivindica a Fabra, Camps i Zaplana i creu que el PP "retornarà el futur" a la Comunitat Valenciana
12/01/2019 -

El president del PP, Pablo Casado, ha presentat aquest dissabte les candidatures a la Generalitat i a les tres capitals de província valencianes manifestant que se sent “orgullós del PPCV” i reivindicant el paper dels expresidents Alberto Fabra, Francisco Camps i Eduardo Zaplana (els dos últims investigats en processos judicials), per a qui ha demanat també “humanitat en el seu tracte penitenciari”.

“Retornarem el futur a aquesta terra”, ha dit en l’Oceanogràfic davant els aplaudiments d’un auditori amb capacitat per a 300 persones ple i altres 700 seguint l’acte des del delfinari. Allí ha demanat als presents que treballen per a “recuperar aqueixa València de la qual estem tots orgullosos” després de “molt mals anys i campanyes molt ben orquestrades que a algun li han fet baixar el cap o arrossegar els peus”.

Casado ha assegurat que està “orgullós del PPCV i orgullós de les seues llums”, però cal assumir i mirar cap avant “malgrat les seues ombres” perquè “aquest partit ha donat les millors pàgines de la història d’aquesta terra i també d’Espanya”.

“Si algú ha fet malament, vivim en una democràcia, en un Estat de Dret, no som nosaltres els que hem de jutjar-lo, la qual cosa si podem jutjar és el que s’ha deixat fet, les infraestructures, les polítiques fiscals, l’impuls a la bona educació, a les infraestructures, això no ens ho taparà ningú”, ha subratllat.

A més, ha recordat que “uns altres també tenen problemes” com amb el cas que afecta l’expresident de la Diputació de València, el socialista Jorge Rodríguez, o la “possible corrupció que van protagonitzar els últims governs de Zapatero”, en al·lusió a les contractacions amb Crespo Gomar, entorn dels quals des del PP donaran “la presumpció d’innocència que ells no estan donant”.

Casado, que ha recordat que està casat amb una alacantina i que el seu fill va nàixer a Elx, ha destacat la seua vinculació amb la Comunitat i també ha subratllat la presència del PP valencià en els òrgans de direcció nacionals. S’ha compromés al fet que “la Comunitat Valenciana compte, que pese, que hi haja representants de València en les principals institucions”.

A l’auditori han estat presents, entre els càrrecs orgànics i institucionals, l’eurodiputat Esteban González Pons, l’exministre José Manuel García Margallo o l’expresident Fabra.

Al costat de Casado han intervingut en l’acte els candidats de València (María José Català), Alacant (Luis Barcala) i Castelló (Begoña Carrasco) i la presidenta del PPCV i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig. El líder del PP ha tingut elogis per als caps de llista de les capitals, que cree guanyaran al maig i seran “els millors alcaldes” i ha assenyalat en el cas del ‘cap i casal’ que Català ha estat “sempre defensant sense cap mena de complexos el que fa falta per a aquesta terra”.

BONIG, “A LES DURES I A LES MADURES” AMB EL PP

Tots ells representen “candidatures guanyadores, urgents, que han de traure una majoria suficient per a retornar l’esperança a aquesta terra”, ha prosseguit, per a destacar tot seguit que al capdavant de totes elles està Bonig, una persona que “en els moments difícils, a les dures i a les madures, ha estat barallant” pel partit.

“Gràcies, presidenta i amiga”, li ha dit, instant a traure l'”arpa valenciana” per a tirar cap avant perquè en la Comunitat “s’ha congelat el futur” amb el Consell actual. “Isquem al carrer a escoltar, el PPCV ha tornat a bategar, a il·lusionar-se, a mirar al futur, l’aconseguirem”, ha incidit.

Casado ha advertit que és “el comunisme, socialisme i catalanisme o el PP, no hi ha més alternativa, tota la resta no sabem en què acabarà, si sumarà, si serà suficient” i ha indicat, a més, que “guanyades les eleccions en la Generalitat, a València, Alacant i Castelló, recuperarem el Govern d’Espanya”. “A guanyar i, tots junts, a remar en la mateixa direcció”, ha assenyalat.

SACA UNA TARONJA

Així mateix, en un moment de la seua intervenció en què estava parlant del PP com el projecte polític que millor defensa els interessos dels valencians, Casado ha tret de la seua butxaca una taronja per a assegurar que barallaran per les taronges a Europa, per un sector fonamental” per a la Comunitat perquè “tinga futur també el sector primari valencià”, afirmacions que han posat en peus a l’auditori.

“Qui està lluitant pel vostre, qui va al Congrés amb una taronja –al·ludint així a Joan Baldoví, que va portar una taronja per a demanar la paralització d’entrada de cítrics de Sud-àfrica emulant al seu torn al diputat de Unió Valenciana Vicente González Lizondo– o qui veurà als comissaris europeus dient que la taronja valenciana té futur? Qui insulta a la resta de regions o qui es posa a barallar en el Parlament Europeu”, ha plantejat.

Ha qüestionat, en aquesta línia, “qui feia més pel camp espanyol, els ministres de Zapatero que s’anaven a dormir a les 12 com si foren Ventafocs enmig de negociacions o Loyola, Cañete o Tejerina, que a cara de gos fins a les 4 del matí doblegaven el braç a tothom que fera falta”. “Defensarem aquesta terra també a Europa”, ha assegurat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =