25n
25N
25N

Casado demana unir entorn del PP el vot dels constitucionalistes per a evitar que la fragmentació trenque Espanya

EP

Casado demana unir entorn del PP el vot dels constitucionalistes per a evitar que la fragmentació trenque Espanya
25/04/2019 -

El president del PP i candidat a la presidència del Govern, Pablo Casado, ha demanat a qui “no vulga que governe Pedro Sánchez” aposte pel seu partit perquè, en cas contrari, la llei electoral fragmentarà el vot. “Espanya acabarà fragmentada pels caps de Sánchez: Els que imposaran les condicions per a una altra investidura”, ha afegit.

Casado, en un acte improvisat a Elx (Alacant), abans d’assistir a un míting a Múrcia, ha assegurat que, encara que no es poden publicar enquestes, el PP “va bé”, “que la remuntada ha començat, estem pujant dia a dia i que guanyarem”.

Ha remarcat que no es pot “negar” que el PP és l’alternativa a Pedro Sánchez, i l’ha definit com un “cavall de Troia” que, al seu judici, “oculta als qui volen trencar Espanya”.

“El nostre vot és l’únic que pot evitar” que Sánchez aconseguisca la presidència del Govern, i s’ha referit a nacionalistes catalans, bascos i a Podemos. “I direu, hi ha altres partits; sí uns altres que ja van pactar amb Sánchez en 2015 i 2016 i que també van pactar amb Susana Díaz i que també van dir que no pactarien amb ells i van pactar”, ha afirmat.

I ha relatat que Albert Rivera (Ciutadans) va anar al Congrés a demanar que Podem donara suport a Pedro Sánchez i al PP que s’abstinguera, “per tant uns canvien d’opinió, no són fiables, són ‘chaqueteros’; nosaltres som un partit seriós: No donarem suport a Sánchez, ni a Podemos, ni a Esquerra, ni a Bildu, ni a PDeCAT”.

“Ens juguem massa”, ha remarcat i ha indicat que davant el “sectarisme” que enfronta al “llevant amb l’interior” i a l'”esquerra amb la dreta”, el PP busca governar “per a tots” buscant “punts de trobada i d’unió entre territoris i accents” per a trobar “somnis” com “millorar la pàtria”. “Vull ser el president de tots els espanyols”.

AMB EL PSOE, “SALTA L’OCUPACIÓ PER LA FINESTRA”

Pablo Casado ha assegurat que els espanyols “troben a faltar” al PP perquè “pinten bastos una altra vegada en l’ocupació” i ha xifrat en 94.000 les ocupacions destruïdes en aquest últim trimestre i 50.000 persones “s’han anat al carrer”. “I no hi ha dret perquè anàvem creant mig milió d’ocupacions a l’any”, ha agregat.

“És el pitjor trimestre dolent des de fa sis anys”, ha indicat sobre 2013 quan el PP va aconseguir “redreçar la sagnia d’ocupació de Zapatero” a través de les reformes macroeconòmiques.

A més, ha valorat que el 80% de l’ocupació creada en 2018 es va generar en l'”únic trimestre en què va estar governant el PP”. “És arribar el PSOE per la porta i l’ocupació salta per la finestra, i no hi ha dret; són famílies trencades i joves sense esperança, dones que perden l’autonomia vital”, ha explicat.

Així, ha augurat que es veurà el que va ocórrer en 2007, 2008 i 2009, “milions de persones que se’n van a l’atur, que perden la seua casa, que tenen que trencar la seua família”. “Ho pararem el diumenge”, ha demanat, perquè “sense ocupació tot es trenca”.

Davant això, ha proposat “una cosa molt senzilla: una baixada massiva d’impostos”; i ha anunciat que cada contribuent pagarà 705 euros menys de mitjana enfront d’una suposada pujada de 1.000 euros proposada pel PSOE.

A més, ha apuntat la necessitat d'”ajudar els joves” millorant la Formació Professional, i afavorint la “competitivitat i el bilingüisme”. Així mateix, ha indicat que baixarà les quotes als autònoms i “un any més” de baixada per als qui tenen “més problemes”. Mesures amb les quals, segons ha xifrat, “s’estalviaran 3.000 euros a l’any”.

Finalment, ha dit que “enfront de l’EPA de la desocupació, el partit del treball” i ha reclamat “posar els vots a treballar per a generar ocupació” i s’ha compromés a crear “dos milions” de llocs de treball la pròxima legislatura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 9 =

museo prehistoria