25n
Orgull
Orgull

Casado: "El PSOE m'ha donat la raó, no és possible la política de papers per a tots"

E.P.

Casado: "El PSOE m'ha donat la raó, no és possible la política de papers per a tots"
09/08/2018 -

El president del PP, Pablo Casado, ha afirmat aquest dijous que en el PSOE “els ha donat la raó” perquè “no és possible la política de papers per a tots” sinó que la immigració ha d’abordar-se “des de la solidaritat amb les persones que arrisquen la seua vida” però “amb una política responsable de defensa de les fronteres”.

Casado, en declaracions als mitjans després d’assistir a Santa Pola a un homenatge a les víctimes d’ETA, s’ha referit així preguntat per les declaracions del vicepresident de la Diputació d’Alacant, el ‘popular’ Alejandro Morant, que va demanar “un pla de deportacions massives”. No obstant això, Casat no ha volgut pronunciar-se sobre si recolza o no les paraules de Morant.

No obstant això, ha assenyalat: “En dues setmanes el partit socialista m’ha donat la raó perquè no era possible la política de papers per a tots”. Així, ha afirmat que “ho està dient el Govern respecte a la condició que tindran els immigrants que van venir en l’Aquarius”.

En aquesta línia, ha assenyalat que “sembla” que el Govern de Sánchez els dóna la raó “en tant que la llei de seguretat ciutadana i que l’establiment de mesures de protecció en la tanca de Ceuta i Melilla eren necessàries i així ho va dir el ministre de l’Interior i el director de la Guàrdia Civil”.

De la mateixa manera, ha mantingut que “s’estan adonant que l’efecte crida era problemàtic i que la immigració es pot abordar, com va fer el PP, amb plena solidaritat amb les persones que arrisquen la seua vida per a venir a un món millor i que necessita cooperació en els seus països d’origen, però al mateix temps amb una política responsable de defensa de les fronteres i de suport a la Guarda Civil i a la Policia Nacional”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 11 =