25n
25N
25N

Casado reuneix la seua Junta Directiva per a autoritzar els congressos provincials a València i Alacant i el de València

El líder del PP analitzarà amb els seus càrrecs la situació creada per la Covid-19 i es ratificarà la coalició PP+Cs al País Basc

Casado reuneix la seua Junta Directiva per a autoritzar els congressos provincials a València i Alacant i el de València
08/06/2020 -

El PP celebra aquest dilluns la primera Junta Directiva Nacional per via telemàtica per a analitzar amb els seus càrrecs la situació provocada per la crisi de la Covid-19, ratificar la coalició electoral de PP+Cs per a les eleccions basques del pròxim 12 de juliol i autoritzar els congressos provincials a València i Alacant, així com el congrés d’àmbit local a València capital.

En concret, el president nacional dels ‘populars’, Pablo Casado, ha convocat a les 12.00 hores aquesta Junta Directiva, el màxim òrgan del partit entre congressos i que reuneix 550 càrrecs.

Un dels punts de l’ordre del dia inclou precisament adaptar el reglament per a poder celebrar aquest tipus de reunions de manera telemàtica.

En les últimes setmanes, la direcció del PP ha utilitzat amb freqüència la plataforma zoom per a celebrar ‘seminaris virtuals’ sobre temes relacionats amb la sanitat, l’economia o el turisme en el marc de la crisi del coronavirus i que han reunit al voltant de mil persones.

AUTORITZARÀ ELS CONGRESSOS PROVINCIALS A VALÈNCIA I ALACANT

Casado analitzarà amb els seus càrrecs la gestió de la crisi del coronavirus del Govern de Sánchez, just un dia abans que el Consell de Ministres aprove el decret que regularà la nova normalitat.

En els últims dies, el president del PP ha posat l’accent en la necessitat que hi haja test massius per a tota la població i ha denunciat que el Govern oculte la xifra real de morts per Covid-19.

A més, la Junta Directiva servirà per a ratificar la coalició electoral PP+Cs per a les eleccions basques del pròxim 12 de juliol que encapçala l’expresident dels ‘populars’ bascos i eurodiputat, Carlos Iturgaiz.

En la reunió de la Junta Directiva del PP s’autoritzarà també la celebració dels congressos provincials i locals. En concret, de les províncies d’Alacant i València, i de la ciutat de València, que estan en mans d’una gestora.

A part de la intervenció de Casado, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, també exposarà el seu informe de gestió. L’última vegada que es va reunir la Junta Directiva va ser el mes de gener passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =