25n
25N
25N

Casado veu la Comunitat Valenciana com "el dic de contenció" de l'independentisme català

Considera que a la regió es decideix entre “el comunisme, el socialisme i el catalanisme o el PP, no hi ha més alternativa”

Casado veu la Comunitat Valenciana com "el dic de contenció" de l'independentisme català
12/01/2019 -

El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dissabte que la Comunitat Valenciana no és “annex de ningú ni l’apèndix dels Països Catalans fantasmagòrics, irreals” i ha assegurat que ha de “traure aqueixa arpa” per a reivindicar-se com a “protagonista” del seu futur. Al seu judici, la regió és “el dic de contenció” de l’independentisme català.

En un acte a València per a presentar als candidats a la Generalitat, Isabel Bonig, i a les tres capitals de província, Casado ha assegurat que la Comunitat “necessita més que mai” als ‘populars’ i se’ls “troba a faltar” perquè en quasi quatre anys de “govern de populistes, nacionalistes i regionalistes tot ha empitjorat”.

El líder del PP ha considerat un “menyspreu” que una comunitat amb una història “rica i centenària” puga anar associat per algunes forces a “una entelèquia, a una quimera suïcida”, quan no és part de “el pitjor malson a l’Espanya democràtica que és l’independentisme xenòfob, supremacista de Catalunya i d’aqueixos partits que encoratgen la sedició”.

“Sou el dic de contenció, la terra veïna orgullosa de la vostra identitat, de la vostra llengua i de les vostres tradicions i cultura”, ha dit.

Durant la seua intervenció, en la qual ha presentat al PP com a únic partit capaç de “parar el procés” i ha demanat el vot per a “recuperar la dignitat d’Espanya”, Casado ha advertit que en la Comunitat l’alternativa “és el comunisme, el socialisme i el catalanisme o el PP, no hi ha més alternativa”.

“Tota la resta no sabem en què acabarà, si sumarà, si serà suficient”, ha alertat, preguntant si “per ventura menys PP ha suposat més o menys nacionalisme”. “A Espanya, més nacionalisme”.

Així mateix, ha demanat als valencians que després d'”anys d’abandó” amb l’actual Consell traguen “aqueixa arpa per a tirar cap avant” i “despertar aqueixa Espanya de 100 balcons que el que volia és tindre un motiu per a lluitar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 5 =