25n
25N
25N

Casado cancel·la la seua visita a València a l'espera de la decisió del Govern sobre la Comunitat de Madrid

Casado cancel·la la seua visita a València a l'espera de la decisió del Govern sobre la Comunitat de Madrid
09/10/2020 -

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha cancel·lat els actes fixats en la seua agenda per a aquest divendres a l’espera de la decisió que prenga el Govern de Pedro Sánchez sobre la Comunitat de Madrid, segons han informat fonts populars.

Casado tenia previst visitar València per a participar en l’acte institucional del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. L’anunci d’un Consell de Ministres extraordinari per a aquest divendres ha forçat la cancel·lació del viatge, així com el del secretari general, Teodoro García Egea, a Múrcia.

Aquesta decisió arriba després que Sánchez parlara a última hora d’aquest dijous amb la cap del Govern regional per a avisar-li que, si no pren mesures per a tornar a restringir la mobilitat a Madrid o no sol·licita la declaració de l’estat d’alarma per a fixar noves mesures al costat de l’Executiu, serà el Govern central el que el faça.

El cap de l’Executiu va plantejar tres opcions a la presidenta madrilenya: que dicte una Ordre a l’empara del que s’estableix en l’article 3 de la Llei orgànica 3/1986, de 14 d’abril, de Mesures Especials en Matèria de Salut Pública; que sol·licite la declaració de l’estat d’alarma perquè siga el Govern conjuntament amb la Comunitat de Madrid qui el declare i ratifique les mesures en qüestió; i que siga el Govern qui declare l’estat d’alarma, sense necessitat que es formule prèviament una sol·licitud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

bombers