25n
25N
25N

La Casa Ronald McDonald de València ofereix als xiquets malalts una 'llar fóra de la llar'

La Fundació Infantil Ronald McDonald ha construït al voltant de 357 cases a tot el món

La Casa Ronald McDonald de València ofereix als xiquets malalts una 'llar fóra de la llar'
09/03/2017 -

La malaltia sempre suposa un dur colp tant per al pacient, com per a l’entorn que li envolta. Però si parlem de xiquets, la situació pot arribar a ser més traumàtica. I més, si la família necessita desplaçar-se de la seua llar, passant llargs períodes de temps allunyats del seu entorn, per a oferir als seus fills el millor tractament possible.

I en aquest tipus de situacions és on intervé la Fundació Infantil Ronald Mcdonald que, des de 1997, s’encarrega de la construcció de cases, situades prop dels millors hospitals pediàtrics, per a acollir, i retornar la calor de llar a totes aquestes famílies. En total, ja han construït al voltant de 357 cases per tot el món, i València no podia ser menys.

Des del 2013, la Casa Ronald McDonald de València, situada en el recinte hospitalari de La Fe, acull a tots aquests xiquets que pateixen alguna malaltia, i a les seues famílies, amb l’objectiu que se senten com a casa, tinguen el suport d’altres famílies que estan en la mateixa situació i, en definitiva, que tinguen una ‘llar fóra de la llar’.

Aquesta casa, que està dividida en tres plantes, disposa tant de cuina, sala de jocs infantils, biblioteca i zones d’estudi, com a gimnàs i zona de convivència a l’aire lliure amb una zona de jocs enjardinada i un hort propi. Unes instal·lacions extraordinàries que exerceixen una funció socialitzadora.

Gràcies a la Fundació Infantil Ronald Mcdonald, el 89% dels hospitals pediàtrics de referència de tot el món compta amb una d’aquestes cases que, cada any, acullen a més de 20.000 famílies i, gràcies a empleats i voluntaris, atenen al voltant de 8,9 milions de xiquets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − dos =

museo prehistoria