25n
25N
25N

La Casa de la Joventut de Paterna celebra la Pasqua amb activitats

La Casa de la Joventut de Paterna celebra la Pasqua amb activitats
27/03/2017 -

La Casa de la Joventut de Paterna ha donat a conéixer la programació del Matí Jove de Pasqua, que se celebrarà del 18 al 21 d’abril, en horari de 10 a 13.30 hores, i que inclou diferents tallers i activitats a l’aire lliure dirigides a jóvens entre 13 i 15 anys.

“Per mitjà d’aquesta iniciativa volem, per un costat facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral de les famílies de Paterna, però sobretot, oferir als adolescents una alternativa per al temps d’oci perquè puguen gaudir d’activitats educatives i lúdiques durant les seues vacacions”, hi ha assenyalat el regidor de Joventut José Mora.

En eixe sentit, el regidor ha recordat que “el Matí Jove de Pasqua ve a completar la programació que va presentar la Casa de la Joventut per al pròxim trimestre on s’inclouen tallers, classes magistrals o cursos de formació”.

Les activitats, que es desenvoluparan majoritàriament en la Casa de la Joventut situada en el Parc Central, busquen promoure la camaraderia entre els adolescents, a través de tallers que d’una manera divertida inculquen valors de respecte pel medi ambient, la solidaritat o la igualtat.

A més, la majoria de les activitats s’exerciran a l’aire lliure i també s’han planificat diferents excursions.

Finalment, des de Joventut recorden que el preu del Matí Jove de Pasqua és de 20 euros i les inscripcions podran realitzar-se a partir del 7 d’abril en la mateixa Casa de la Joventut, en horari d’atenció, matins de dimarts i dijous d’11 a 13.30 h i a les vesprades de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 5 =