caixa popular

La Casa de la Joventut de Paterna presenta el seu calendari d'activitats per a l'estiu

La Casa de la Joventut de Paterna presenta el seu calendari d'activitats per a l'estiu
22/06/2017 -

La Casa de la Joventut de Paterna, ha presentat el seu calendari d’activitats per a l’estiu, on s’inclouen activitats a l’aire lliure, tallers i classes magistrals pensades per als jóvens del municipi.

“Volem oferir als joves paterners i paterneres una oferta d’activitats que responga als seus interessos i els permeta aprofitar el temps lliure per a aprendre noves habilitats” hi ha assenyalat el regidor de Joventut, José Manuel Mora.
Per a això, es proposaran tallers de guitarra, ball modern o customització de roba així com tallers de cuina del món on els assistents aprendran receptes tradicionals de plats italians, africans, asiàtics o americans.

El regidor Mora ha recordat que “els joves que presenten el seu Carnet Jove podran beneficiar-se d’un descompte del 50% en el preu dels diferents tallers” i en eixe sentit ha explicat que “els interessats poden obtenir-ho en la Casa de la Joventut aportant una fotocòpia del seu DNI”.

A més, durant el mes de juliol, també s’han organitzat classes magistrals de palissa, hip hop i rebosteria de cupcakes. Aquestes activitats són gratuïtes i tindran lloc els divendres a la vesprada en les instal·lacions de la Casa de la Joventut.

D’altra banda, del 3 al 28 de juliol se celebrarà el Matí Jove, dirigit a jóvens d’entre 13 i 15 anys. Amb un horari de 9.30 a 14 hores, els participants gaudiran de jocs a l’aire lliure, excursions a la piscina i a la platja, visites a un parc aquàtic i activitats lúdiques. Les inscripcions en el campament urbà tenen un preu de 70 euros i poden realitzar-se fins al pròxim 22 de juny.

També durant les vesprades, en horari de 17 a 20.30 h, la Casa de la Joventut romandrà oberta perquè els jóvens puguen compartir jocs de taula, mirar revistes especialitzades o gaudir de la comicoteca, on trobaran una àmplia selecció dels còmics més populars.

Finalment, el regidor Mora ha recordat que durant la primera setmana de juliol també tindrà lloc la Setmana de la Joventut i el festival de música Socarrock, que cada any reuneix a centenars de jóvens al voltant de la cultura, l’art i la música.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 12 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats