25n
25N
25N

La Casa de la Dona obri les portes per a donar a conéixer la seua programació d'activitats

La Casa de la Dona obri les portes per a donar a conéixer la seua programació d'activitats
28/06/2019 -

La Casa de la Dóna va realitzar ahir a la vesprada una jornada de portes obertes per a donar a conéixer a tots els torrentins i torrentines les activitats que realitzen anualment, i que estan orientades a fomentar i sensibilitzar sobre la igualtat entre dones i homes. La regidora de l’àrea d’Igualtat, Marina Olivares, va rebre a les persones participants, que van poder conéixer de primera mà les instal·lacions de la Casa de la Dóna i els tallers que es duen a terme.

Les activitats van estar a càrrec de les monitores i monitors de l’Associació per la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes (Alia). També va participar l’Associació Taller Mare Mazzarello – Amparito Baviera al costat d’ARTIC, que van mostrar la labor solidària que desenvolupen i que està dirigida a col·laborar amb camps de refugiats sirians, escoles i hospitals de diferents països, entre molts altres llocs.

D’igual manera, Tècniques Orientals i Cors Oberts van estar col·laborant al llarg de tota la vesprada, així com l’artista Alba Ramírez, que va exposar la mostra de fotografies “De l’un altre a subjecte”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + quatre =