25n
25N
25N

La Casa de la Dona de Torrent obri les inscripcions per a les activitats del primer trimestre de 2020

Les persones interessades poden apuntar-se des de hui fins al 13 de gener, a través del portal d’inscripcions de (www.torrent.es) o mitjançant registre d’entrada

La Casa de la Dona de Torrent obri les inscripcions per a les activitats del primer trimestre de 2020
09/01/2020 -

La Casa de la Dona Torrent comença l’any 2020 amb una àmplia oferta de tallers i xarrades dirigides a dones de totes les edats. Les activitats, coordinades per l’Associació Alia, ofereixen un repertori extens de temàtiques per a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos: personals, socials i creatius des d’una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu. Les inscripcions per a les activitats estan obertes des del dia 09 fins al 13 de gener, tots dos inclosos, a través del portal d’inscripcions de l’ajuntament (www.torrent.es), o mitjançant registre d’entrada. Les activitats tindran inici el pròxim 16 de gener.

La programació per a aquest primer trimestre de l’any està disponible en el web municipal: https://bit.ly/2uzd74j i a la Casa de la Dona. També es pot trobar tota la informació com a actualitzacions setmanals en les xarxes socials de Casa de la Dona: Facebook i Instagram.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + disset =

mercat medieval ontinyent