25n
25N
25N

La Casa de Cultura de Burjassot presenta una nova exposició

La Casa de Cultura de Burjassot presenta una nova exposició
11/12/2019 -

La Casa de Cultura de Burjassot inaugurarà dilluns que ve 16 de desembre a les 19.00 hores una de les exposicions més especials de totes les que ha albergat al llarg d’enguany. Una mostra, impulsada des de la Regidoria de Cultura i Memòria Democràtica, dirigida per Javier Naharros, que té per títol “Burjassot: 40 anys en democràcia 1979-2019”.

L’exposició se centrarà en els anys que comprenen la primera legislatura dels Ajuntaments democràtics després de les eleccions d’abril de 1979. La mostra recorrerà, per mitjà de fotografies i retallades de premsa inèdits, l’evolució de la vida política i social de Burjassot entre 1976 i 1984. A més, s’exposaran els retrats dels alcaldes de Burjassot de bona part del segle XX.

Amb aquesta exposició, des de la Regidoria de Cultura i Memòria Democràtica “es pretén homenatjar els veïns i veïnes de Burjassot que, durant aquests difícils anys, no sols van lluitar per la llibertat sinó també van eixir als carrers a reclamar millores en els seus barris”, així mateix, també es vol fer un homenatge “a les dones i als homes que, des dels seus llocs de responsabilitat institucional, van fer possible, i amb molt d’esforç, la construcció i consolidació de la democràcia des dels Ajuntaments”, en paraules de Javier Naharros.

La mostra es podrà visitar fins al 3 de gener de 2020 en l’horari habitual de la Casa de Cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + tretze =

art en blanc