25n
25N
25N

La Gran Fira de València 2018 presenta la seua nova imatge

El Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presentat el cartell de la nova edició de la Gran Fira 2018

La Gran Fira de València 2018 presenta la seua nova imatge
25/05/2018 -

La Gran Fira de València 2018 prepara una programació plena d’activitats per a tots els públics. Després de conèixer els Concerts de Vivers 2018, ha arribat el torn de conéixer el cartell de la nova edició de la Gran Fira de Juliol d’enguany.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha presentat aquest matí la nova imatge de la Gran Fira d’aquest 2018 que ens ofereix moltes sorpreses. De moment, es desconeixen els detalls de la programació que estan ultimant i coordinant dónes de la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València. Enguany ha sigut Ibán Ramón  el responsable de la nova imatge de la Gran Fira de València.

El treball d’Ibán Ramón per a la Gran Fira de València de 2018 té com a característiques principals el colorit i l’ús dels elements tipogràfics com imatge. Quatre variacions del cartell principal sobre diferents colors donen pas a tot un univers gràfic en què la comunicació dels diferents continguts de la Gran Fira són el principal argument visual.

Fuset ha recordat que la Gran Fira ‘és una de les apostes estratègiques per al Govern de la Nau’, i ha manifestat que, tot i que aquesta festa ja està consolidada, després de tres edicions, ‘el seu objectiu és continuant treballat perquè la cultura òmpliga tots els racons de la ciutat i fer arribar a tota la ciutadania la programació d’aquest gran festival de València’.

Pel que fa a l’autor d’aquesta imatge, Pere Fuset ha assegurat que Ibán Ramón ‘és un dels millors exponents del disseny valencià en l’actualitat’, ha recordat que l’Ajuntament ja ha treballat amb aquest professional, ja que va ser el responsable de la imatge gràfica de les Falles quan es jugaven la candidatura de Patrimoni Immaterial de la Humanitat, ‘amb un molt bon resultat i molt reconegut’. Ibán Ramon ha estat reconegut internacionalment pel seu treball, i recentment ha obtingut diversos guardons per la imatge gràfica de les Falles de 2016, com ara els premis de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valencia, els European Design Awards, els Graphic Poster New York o els premis Laus.

Concerts de Vivers 2018

De moment, ja coneixem el cartell dels Concerts de Vivers 2018. En la presentació, el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha recalcat que ‘els Concerts de Vivers són el plat fort de la Gran Fira. Per açò, hem apostat per una programació oberta, per a tots els públics i amb preus assequibles. Ens hem proposat posar en valor la música en directe’.

A més, Fuset ha destacat que ‘tant des de l’Ajuntament de València, com des de l’Associació de Productors de la Comunitat Valenciana, hem volgut posar en valor als grups valencians, que ocupen al voltant d’un 27% del cartell, i, per descomptat, hem potenciat la presència femenina, convertint-nos en el principal festival que compta amb més artistes femenines en la programació. A més, hem apostat per artistes internacionals, que representen el 60% de la programació, i que els podrem gaudir a preus molt més assequibles’. I és que en comparació d’altres festivals espanyols, en els Concerts de Vivers podrem gaudir d’aquests artistes per un preu que rondarà els 12-15 euros o, en el cas dels grups estrangers, entre 40-60 euros.

La Batalla de Flors, una de les cites més esperades

L’últim diumenge de Juliol els valencians i les valencianes viuen una batalla única. La Batalla de Flors, declarada Festa d’Interés Turístic Nacional, és una de les cites més esperades de l’estiu. S’espera una nova Batalla de Flors espectacular, única i que és un dels símbols genuïns i autèntics dels valencians i del món faller.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 7 =

CCCC