25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alfafar aprova la seua Carta de Serveis 2017

Esta nova edició ha sigut aprovada en el Ple Extraordinari d’ahir dimarts 28 de febrer i entra en vigor a partir de hui. És una Carta de Serveis renovada en gran part i que ja pot consultar-se des de la web municipal www.alfafar.es

L'Ajuntament d'Alfafar aprova la seua Carta de Serveis 2017
01/03/2017 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat en Ple Extraordinari la nova edició de la Carta de Serveis del consistori, en la redacció del qual una vegada més s’han involucrat totes les àrees i serveis municipals, així com l’Equip de Govern Municipal.

Esta nova edició ha sigut renovada en gran part, ja que molts dels compromisos han sigut sòlidament consolidats al llarg d’edicions anteriors, la qual cosa ha implicat una millora contínua en els serveis municipals que la integren.

La consolidació d’estos compromisos ha donat pas a la inclusió de compromisos nous adquirits per les diferents àrees i serveis municipals, en els quals s’han tingut en compte les necessitats i inquietuds proposades o sol·licitades per la ciutadania a través de l’Enquesta d’Avaluació de Satisfacció de la Ciutadania.

Esta setena edició de la Carta de Serveis de l’Ajuntament d’Alfafar entra en vigor a partir de hui i està ja disponible en la secció de Carta de Serveis de la Web Municipal de l’Ajuntament (http://www.alfafar.com/carta-de-servicios/), des d’on els veïns i veïnes d’Alfafar poden consultar-la o descarregar-la.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =