25n
25N
25N

30 carrosses participaran en la Batalla de Flors de València 2019

30 carrosses participaran en la Batalla de Flors de València 2019
24/07/2019 -

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha donat a conéixer hui que seran un total de 30 carrosses, juntament amb cinc cotxes lleugers, els que conformaran la Batalla de Flors i que l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, ha invertit 112.650 euros en la construcció d’aquests elements mòbils.

Quatre de les 30 carrosses competiran en la categoria especial A, amb obres de Marina Puche (Galopant en la Batalla) on participarà la Fallera Major Infantil; Jordi Palanca Marqués (València, quin orgull!) en la que participa la Fallera Major de València; Vicente Julián García Pastor (#Dodo) en la que estarà la Bellesa del foc de les fogueres d’Alacant i Carrozas Sánchez (Els descendents) que tripularà la Reina de les festes de Castelló.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha desitjat «la millor de les sorts als artistes fallers i carrocistes que un any més han treballat de valent per fer la festa», i ha recordat que «des de l’Ajuntament de València, gràcies al treball de promoció realitzat els últims anys, hem duplicat pràcticament el públic participant de la Batalla de Flors amb 1.900 places noves per donar resposta a la gran demanda ciutadana».

Fuset ha dit que «continuem treballant per optimitzar l’impacte cultural i turístic d’un dels esdeveniments festius més tradicionals però també dels més costosos dels que organitza l’Ajuntament». El regidor ha animat a la ciutadania a contribuir a aquesta promoció pujant a les xarxes socials les seues fotos amb les etiquetes #BatallaDeFlors i #GranFiraVLC. Finalment, Fuset ha valorat que «enguany, per primera vegada, ha sigut un jurat tècnic i artístic el que han triat les carrosses que veurem recórrer l’Albereda aquest últim diumenge de juliol».

L’acte començarà a les 20.00 hores i, donat que hi ha llista d’espera, es calcula que es completaran les llotges, amb una assistència, només en aquests recintes, de 4.000 persones, més els que ho presenciaran de peu. El recorregut inclou una volta d’exhibició i una altra per recollir els premis de cada categoria (Especial A, Especial B, Ordinària A i Ordinària B).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent