25n
Orgull
Orgull

Més carrils bici per a València

En les pròximes setmanes, arranquen les obres de nous trams de carrils bici

Més carrils bici per a València
07/09/2018 -

Després d’acabar l’adequació del carril bici de Sant Vicent, en el tram que va des de la Plaça Espanya a la Plaça Sant Agustí, que havia quedat en suspens per la rescissió del contracte a l’empresa encarregada de realitzar l’obra, el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, s’ha proposat continuar amb els diferents carrils bici que estaven pendents de realitzar-se al llarg d’enguany.

Si bé és cert que la iniciativa de pintar de color verd i col·locar bancs i maseteres provisionals, en el tram que ocuparà la futura vorera, no ha fet molta gràcia al regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, que va assegurar que “a partir d’ara quan es projecte un carril bici sense contemplar tota la reurbanització de la zona, els direm que no”, aquest tram de l’anell ciclista estava pendent de finalitzar des de feia ja diversos mesos, i la iniciativa, pel que sembla, no hauria desagradat a la ciutadania, tal com ha mostrat Grezzi a través del seu compte de Twitter.

https://twitter.com/giuseppegrezzi/status/1037589616281432064

De moment, aquest tram de carril bici no disposa de continuïtat, encara que està previst que, entre finals d’enguany i principis del següent, es construïsca el carril bici de Gran Via Ferran el Catòlic, que connectarà amb el de Sant Vicent. Així i tot, el de Sant Vicent no ha sigut l’únic carril bici que s’ha inaugurat, ja que també ho va fer, a principis de setmana, el de Porta del Mar, entre el carrer Justícia i General Palanca.

Els carrils bici no acaben ací, ja que se seguirà amb la construcció de nous trams, aprovats a l’inici de l’any, i que connectaran noves zones de la ciutat en un anell ciclista que, cada vegada, guanya més adeptes. D’aquesta manera, es preveu que, en poc temps, arranquen les obres dels carrils bici de l’avinguda Regne de València, Maestro Rodrigo, Burjassot, Manuel Candela i Constitució.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 3 =