25n
25N
25N

Nou carril bici que permet arribar al mar des de Tarongers

Nou carril bici que permet arribar al mar des de Tarongers
12/02/2017 -

El Servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha obert la connexió de carril bici entre l’avinguda dels Tarongers i els carrers d’Eugènia Viñes i Pavia. D’esta manera, els veïns i els turistes ja poden accedir pedalejant fins al passeig marítim a l’altura d’on es troba l’Hospital de la Malva-rosa i el centre sociosanitari Nuestra Señora del Carmen.

Les obres del carril bici, que han anat a càrrec de l’empresa Bertolín, suposen un tram paral·lel amb les vies del tramvia per Eugènia Viñes –mantenint l’estacionament de vehicles en cordó– i una connexió fins al passeig marítim i el carril bici que discorre al llarg de tot el passeig.

Un tram s’ha reforçat amb pintura roja per a augmentar la seguretat dels ciclistes en els encreuaments, com ja s’ha fet en alguns punts de l’Anell Ciclista durant el seu recorregut pel carrer de Guillem de Castro. A més, de la mateixa manera que la resta de noves connexions ciclistes establides al llarg de la ciutat, aquest tram segueix el disseny de doble sentit per calçada, separació de seguretat amb la resta de carrils i, en aquest cas, també semaforització pròpia.

Des de l’Ajuntament de València es considera que “és un carril ciclista molt significatiu i important, ja que donarà un servici molt útil tant a veïns de la ciutat com a turistes i visitants i que serà molt utilitzat de manera especialment significativa en la temporada d’estiu”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 1 =