caixa popular

L'Ajuntament neteja el carril bici que connecta Pinedo i El Saler

L'Ajuntament neteja el carril bici que connecta Pinedo i El Saler
20/06/2017 -

L’Ajuntament de València ha condicionat el carril bici que connecta el passeig marítim de Pinedo, les platges de l’Arbre del Gos i de la Creu i els trams existents en la rodalia del Saler, al costat de les carreteres CV-5010 i CV-500. Ho ha fet el Servici Devesa-Albufera, a través de la contracta municipal dels Servicis de Protecció del Medi Natural de la Devesa de l’Albufera amb la poda de tota la vegetació autòctona que creix al costat del carril bici.

El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha recordat que des de l’inici del mandat el Govern de la Nau ha donat resposta a les reivindicacions múltiples que hi havia per l’abandonament d’eixa via i el perill que això comportava per a les persones usuàries del carril bici. “En agost del 2015 ja vàrem netejar el carril i des d’eixe moment hem fet el manteniment necessari per a cuidar eixa infraestructura i facilitar el trànsit de les persones que la utilitzen; l’any passat també hi hagué una intervenció municipal, amb retirada de canyes inclosa, per garantir la seguretat de totes les persones usuàries i enguany fem de nou aquesta actuació que permetrà utilitzar el carril bici entre Pinedo i el Saler en condicions òptimes i amb seguretat”, ha explicat.

En total s’han netejat sis quilòmetres de carril bici durant dues setmanes. En total, s’han retirat 26,69 tones de branques i vegetació que havien envaït el recorregut del carril bici. El pressupost total arriba als 10.600,59 euros.

Campillo ha afirmat que amb aquesta actuació també “es conjuga la promoció que fem del nostre patrimoni ambiental amb el foment d’un mitjà de transport mediambientalment sostenible, com ara la bicicleta”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats