25n
25N
25N

El nou carril bici de Malilla s'obri als usuaris

El nou carril bici de Malilla s'obri als usuaris
03/03/2017 -

Les obres del carril bici de la carrera de Malilla, d’un quilòmetre de longitud aproximadament, han finalitzat hui. Aquesta nova infraestructura ciclista dóna servici a l’esmentat barri passant pel seu eix principal. Connecta el bulevard sud amb el carrer de la Pianista Empar Iturbi i amb les futures connexions que s’establiran a la rotonda de la plaça de Manuel Sanchis Guarner i el Parc Central. A més, pretén servir com a accés al nou hospital La Fe.

El carril disposa de dos metres d’amplària, és de doble sentit, i discorre per la calçada, entre la vorera i la zona d’estacionament de vehicles. D’aquesta manera, a més, es fomenta la circulació adequada i s’evita l’estacionament prohibit en doble fila, una situació que estava generant inseguretat per als vianants, per l’escassa visibilitat amb què comptaven a l’hora de travessar la via.

La finalització del carril bici culmina una sèrie de millores que s’han realitzat en el barri per part de Mobilitat Sostenible, com són les produïdes el desembre passat, després de les peticions veïnals, quan es dugueren a terme les obres d’ampliació d’un carril d’eixida entre el camí de l’Assagador del Morro i la Ronda Sud. D’aquesta forma es dóna resposta a les necessitats d’accés a la Ronda Sud des de Malilla.

També cal destacar que s’ha emprat pintura de color granat sobre el carril en les interseccions on els vehicles han de creuar i tenen ambre permanent. Així com darrere de les parades d’EMT per ser trams sobre vorera que els vianants han de travessar. En aquests punts també s’han instal·lat senyals de cedir el pas per als ciclistes. Per últim, l’obra ha suposat una ampliació de les voreres per a la millora de la mobilitat dels vianants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + nou =