25n
25N
25N

El carril bici de Primat Reig ja és transitable fins a Doctor Gómez Ferrer

El carril bici de Primat Reig ja és transitable fins a Doctor Gómez Ferrer
20/02/2020 -

El nou carril bici de Primat Reig és transitable, des de hui, des de l’avinguda de la Constitució fins al carrer del Doctor Gómez Ferrer, un total de 1.700 metres. Açò suposa sumar a la xarxa ciclista una important connexió amb el carril bici de Cavanilles paral·lel al Jardí de Vivers cap al centre de la ciutat i amb el carril bici de Dr. Gómez Ferrer que connecta el barri de Benimaclet amb Porta de la Mar, travessant l’avinguda de Blasco Ibáñez.

Cal recordar que el nou carril bici de Primat Reig ja connectava, des del passat 20 de desembre, amb el carril bici de l’avinguda de la Constitució i, des del passat 28 de gener, amb l’eix Alfauir-Almassora i el ciclocarrer de Dr. Vicent Zaragozá cap als campus universitaris de Tarongers i la Universitat Politècnica de València.

Quan finalitzen les obres per complet –abans de Falles-, l’avinguda de Primat Reig comptarà amb un carril bici de 2.400 metres de longitud, bidireccional i 2,50 metres d’amplària, que connectarà l’avinguda de la Constitució amb Blasco Ibáñez passant per l’avinguda de Catalunya. Circularà pegat a la vorera, amb la qual cosa el carril EMT-Taxi es desplaça i les parades d’EMT disposen d’un pas de vianants elevat –a nivell de vorera- perquè les persones usuàries de l’autobús puguen creuar el carril bici en condicions de seguretat i accessibilitat.

Cal recordar que aquest projecte sorgí de la Consulta Ciutadana d’Inversions en Barri 2018 i fou adjudicat en Junta de Govern Local, per un import total de 467.243,92 euros, el passat 27 de setembre a l’empresa PAVASAL.

ITINERARI DE VIANANTS PROVISIONAL PER OBRES

Cal afegir que, mentre finalitzen les obres, l’itinerari de vianants per a travessar l’avinguda de Catalunya des de Primat Reig (o cap a Primat Reig) s’haurà de fer sempre pel pas de vianants més proper a pas inferior de l’avinguda de Catalunya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + setze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus