25n
25N
25N

Nou carril bici del centre a Benimaclet

Nou carril bici del centre a Benimaclet
10/03/2017 -

Mobilitat Sostenible ha posat en marxa una de les branques del projecte d’Ampliació de la Xarxa Ciclista que permet la segura circulació dels ciclistes en un carril de quasi un quilòmetre i de doble sentit que va de Porta de la Mar, per Justícia, Pont de l’Exposició, Armando Palacio Valdés, Doctor Moliner fins a Benimaclet.

Aquesta nova connexió dóna resposta a l’alta demandada existent per tal d’arribar directament del centre de la ciutat fins a la zona de les Universitats i l’Hospital Clínic i Benimaclet. A més, amb l’Anell Ciclista i l’enllaç en Ramón Asensio i Vicent Saragossà, tot inaugurat en el darrer mes, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha cobert un itinerari viari molt transitat en bicicleta per a fer-lo adequat a la circulació.

Pel que fa al tram de l’Estació del Cabanyal amb l’avinguda dels Tarongers passant per Marí Blas de Lezo i Lluís Peixó també obri demà per a l’ús dels veïns i veïnes.

En el carril d’Avinguda del Cid ja estan quasi finalitzats els treballs entre Tres Creus i Josep Maestre, així com part del carrer de Sant Vicent entre la Gran Via Ramón i Cajal i Sant Agustí. Cal dir que aquest carril bici permetrà la connexió de la zona oest de València amb els carrers de Xàtiva i Guillem de Castro, inclosos dins de l’anell ciclista de la ronda interior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria