25n
25N
25N

Una fort tempesta d'aigua i granís sorprén Picassent

El temporal ha obligat la Policia Local a tallar carreteres i camins rurals de la localitat

@PLPicassent

Una fort tempesta d'aigua i granís sorprén Picassent
22/01/2020 -

Una forta tempesta ha despertat els veïns i veïnes de Picassent a les 7 hores. El temporal s’ha agreujat una hora més tard i al voltant de les 9, coincidint amb el moment d’entrada dels xiquets i xiquetes al col·legi, el granís ha acompanyat a l’aigua.

La forta tromba d’aigua ha obligat la Policia Local a tancar diverses carreteres i camins rurals, com el camí del Realon, el Pas del Gavatx, el Camí del Más, Tres Barrancs i la carretera de l’Omet. Des del seu compte de Twitter, la Policia ha demanat “precaució en les carreteres i les zones de barrancs”. Encara més, la Policia recomana “no circular pels camins i carreteres del terme municipal”.

picassent

@PLPicassent

L’Alcaldessa de Picassent, Conxa García, preguntada al respecte al programa Les notícies del matí d’À Punt, ha recalcat la crida a no agafar cotxe perquè hi ha molts camins tallats. Segons García, “tot el poble s’ha cobert d’un mantell blanc, però no de neu sinó de pedra”. La tempesta, que ha sorprés el veïnat quan ha situat el seu nucli damunt de Picassent, no ha donat temps a l’administració per suspendre les classes. L’edil creu que el sector agrícola ha pogut eixir “molt perjudicat”, per això, l’ha convocat a les 13:30 hores, junt amb la Policia Local, per fer-ne un primer balanç.

Policia Picassent

@PLPicassent

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dos =

caixaontinyent
ruta massamagrell