25n
25N
25N

La ciutat acull la Carrera Universitat de València

La ciutat acull la Carrera Universitat de València
22/11/2019 -

El pròxim diumenge, 24 de novembre, se celebra la VIII Carrera Universitat de València que suposa l’última prova del Circuit de Carreras Populares de la Ciutat de València 2019. La competició, que organitza la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de la Universitat de València, començarà a les 09.00 hores, des de l’avinguda del Primat Reig.

El recorregut es prolongarà al llarg de poc més de 5 quilòmetres (5.350 metres) amb eixida des de l’avinguda del Primat Reig. L’itinerari previst discorrerà pels carrers Ramón Asensio i Daniel Balaciart, sentit avinguda Cavanilles, General Elio fins a arribar a l’Albereda, i plaça Zaragoza, on es canviarà el sentit per a agafar el vial de l’Albereda, General Gil Dolz, avinguda Suècia, carrer Misser Mascó, General Elio, avinguda Blasco Ibáñez, Jaume Roig, Primat Reig i Doctor Gómez Ferrer. Fins a arribar a la meta, que estarà habilitada al costat de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

A les 06:00h es tancarà al trànsit rodat la zona d’eixida en avinguda Primat Reig, entre Ramón Asensio i Daniel Balaciart, i a les 08:00h es tancarà aquest mateix tram però en sentit contrari en direcció avinguda de Catalunya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 7 =