caixa popular

Els comerços locals es bolquen amb la carrera solidària “Llíria Contra el Càncer”

Les inscripcions al circuit poden realitzar-se en les plataformes digitals, de forma presencial i en els negocis del municipi

Els comerços locals es bolquen amb la carrera solidària “Llíria Contra el Càncer”
30/08/2018 -

La tercera edició de la carrera i marxa “Llíria Contra el Càncer” entra en el seu últim període d’inscripcions amb la col•laboració dels comerços locals, ampliant així les modalitats d’inscripció d’aquesta iniciativa que forma part del circuit provincial de carreres de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer).

D’aquesta manera, les persones interessades poden participar en l’esdeveniment solidari apuntant-se a través d’una gran quantitat de comerços del municipi, en la Junta Local AECC de Llíria o de forma presencial en la línia de meta a partir de les 17.00 hores el dia de la carrera, el diumenge, 16 de setembre. També estan habilitades en les plataformes digitals www.toprun.es i www.runcancer.com fins al dijous, 14 de setembre, baix un preu de 5 euros.

Sport Moros, Basteros, Forn Susi, Tira del Hilo, By me Hecho a mano, Papelería Cantó, La Unió, Dulces Bueso, Falla Plaça Major, Cafetería Moka, El Sano, Inmobiliaria Torner, Xarcutería Ca el Guito, La Bolsería de Partidors, Ferreteria Les Reixes, El Xelvano y les farmàcies Moratal, Cañizares, Milagros Faubel, Civera, Cerdà, Pilar Daries, Borrás y Loreto Mares són els comerços de Llíria que col•laboren en aquesta esperada cita esportiva.

Pedro Vicente Alamá, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Llíria, ha manifestat en nom del consistori l’agraïment a tots els comerços que s’han sumat a la iniciativa, així com a la Junta Local AECC de Llíria “el seu incansable treball”. L’edil també anima als veïns i veïnes de la localitat a participar “en aquesta jornada d’esport, oci i solidaritat per una bona causa, ja que tots els beneficis obtinguts van destinats a la investigació contra aquesta terrible malaltia que hem de combatre tots junts”.

“Llíria Contra el Càncer” arrancarà després de dues edicions d’èxit de participació el 16 de setembre en la Plaça Major amb una carrera de 5 quilòmetres a les 19.00 hores, una eixida a la qual seguirà una marxa amb el mateix recorregut. Per a açò, l’Ajuntament de Llíria ha treballat amb Javier Llombart, d’AECC València, i Álex Aparicio, director del circuit Run Càncer.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

Valencia orgullosa
sempre teua