25n
25N
25N

'Ara + que mai', la carrera solidària de Creu Roja

'Ara + que mai', la carrera solidària de Creu Roja
02/05/2019 -

El passeig de l’Albereda serà, el pròxim diumenge 5 de maig, el punt de trobada d’esportistes, amants dels hàbits saludables i el voluntariat de la Creu Roja, entitat sense ànim de lucre impulsora de la setena edició d’una carrera solidària, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament, per a recaptar fons amb què desenvolupar a la ciutat projectes per a ajudar les persones en risc d’exclusió social.

Aquesta carrera, anunciada amb el lema «Ara + que mai», començarà a les 9 hores a l’esmentat passeig, que estarà tancat al trànsit rodat des de les 6 del matí de diumenge, tot i que l’estacionament estarà prohibit, entre el pont de l’Exposició i el pont del Real, des de les 22 hores del dissabte dia 4. Els talls al trànsit de la resta del circuit es faran 15 o 30 minuts abans del pas de la carrera. Aquesta es desenvoluparà per l’avinguda i el pont d’Aragó, la plaça d’Amèrica i el passeig de la Ciutadella (en el sentit invers del trànsit rodat) fins al pont del Real, el carrer del General Elío i les avingudes de Blasco Ibáñez i d’Aragó. En aquestes dos últimes vies, les persones que hi participen compartiran l’espai de la calçada amb el trànsit rodat, a l’avinguda d’Aragó, d’Amadeu de Savoia fins a l’Albereda ocuparan els dos carrils de la dreta de la circulació.

La carrera, que constarà de cinc quilòmetres, finalitzarà al voltant de les 10 del matí. Serà accessible per a tots els públics perquè tots els col·lectius hi puguen participar, i inclourà una marxa a peu, una modalitat no competitiva. Paral·lelament, al passeig de l’Albereda hi haurà un envelat de Creu Roja Joventut amb activitats infantils.

Per acabar, cal recordar que el cost del dorsal per a participar-hi és de set euros i tots els diners recaptats es destinaran íntegrament als projectes solidaris esmentats. Les inscripcions es poden fer a través de la web www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular; en l’Assemblea de la Creu Roja de València, al carrer de Guillem de Castro, 162, així com en les oficines de Caixa Popular.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 4 =

museo prehistoria