25n
25N
25N

El Circuit Divina Pastora de Carreras Populares començarà amb la Carrera Popular Galápagos 3F

El Circuit Divina Pastora de Carreras Populares començarà amb la Carrera Popular Galápagos 3F
25/01/2019 -

La XV edició del Circuit Divina Pastora de Carreras Populares de València començarà el diumenge 27 de gener amb la celebració de la XXI Carrera Popular Galápagos 3F. La prova tindrà com a punt d’eixida l’avinguda de les Tres Creus, a l’altura del carrer de Torrent, a les 9.00 hores.

La XXI Carrera Popular Galápagos 3F, que presenta un recorregut de 6.315 metres, comptarà amb la participació de 8.000 participants inscrits al Circuit Divina Pastora de Carreras Populares de València, a més de 600 persones més que s’han apuntat expressament per a aquesta prova.

«Un any més donem el tret d’eixida al circuit de carreres populars des de la satisfacció de la, cada vegada, major participació dels i les valencianes en totes les seues proves», ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports.

D’altra banda, el circuit compta amb l’Associació Parkinson València com a nova entitat solidària, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb Parkinson i la dels seus familiars. D’aquesta manera, els participants poden destinar voluntàriament una ajuda econòmica a l’associació i, a més, també se li abonarà íntegrament els diners recaptats pel servici de vestuari de cadascuna de les proves.

Les persones que s’hagen inscrit únicament a la XXI Carrera Popular Galápagos 3F podran recollir el seu dorsal aquest divendres 25 de gener de 17.00 a 21.00 hores i dissabte 26 de gener de 10.00 a 20.30 hores a la botiga Interesport del Centre Comercial Nuevo Centro.

Enguany, es compleix la vint-i-una edició d’aquesta tradicional prova disputada a València. En 1989 es va fundar el Club d’Atletisme Galápagos per un grup de veterans i veteranes de l’esport en col·laboració amb l’Associació de Veïns Tres Forques de València, amb la missió de fomentar l’esport tant en la Comunitat Valenciana com a escala nacional.

El Circuit Divina Pastora de Carreras Populares de València consta d’un total de deu proves repartides per la ciutat de València en unes distàncies que oscil·len entre els 5.000 i 6.500 metres.

ITINERARI DE TRÀNSIT

L’Ajuntament ha organitzat un dispositiu per a regular les possibles afeccions al trànsit durant el diumenge 27 de gener, amb motiu de la celebració de la XXI Carrera Popular Galápagos 3F. El circuit recorrerà diferents carrers principals de la ciutat com Tres Creus, avinguda del Cid i avinguda d’Arxiduc Carles i Tres Forques, per la qual cosa, es procedirà a tallar el trànsit en els dos sentits de l’avinguda Tres Creus, entre Tres Forques i Arxiduc Carles, des de les 6.00 fins a les 11.30 hores.

A més, estarà prohibit estacionar en l’avinguda Tres Creus, en el tram comprés entre Tres Forques i Argenters –sentit Camí Nou de Picanya- i en el tram entre Arxiduc Carles i Tres Forques –sentit avinguda del Cid-; així com al carrer Hostalers en el tram entre Tres Creus fins al carrer Fogainers, des del dissabte 26 a les 22.30 hores fins al diumenge a les 12.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − dotze =

bombers
CCCC