caixa popular

'Carrera en Manada' en Bioparc València

Aquesta carrera solidària recaptarà fons per a programes de conservació dels animals

'Carrera en Manada' en Bioparc València
03/12/2017 -

Un any més, Bioparc València celebra la 5ª edició de la ‘Carrera en Manada’. Una prova lúdic-recreativa dirigida a la família, i que té com a objectiu conscienciar a la societat de la importància de portar una vida saludable i practicar esport regularment, així com la necessitat de conservar la naturalesa. Així, hui, a les 09.00 hores, i amb eixida en el Parc de Capçalera i meta en la Plaça Exterior de Bioparc, tens una cita en la nostra ciutat.

I per si no fos poc, aquesta carrera també té caràcter solidari. En aquest sentit, els fons recaptats aniran destinats a la Fundació Bioparc, a través de la qual s’impulsen programes de conservació dels animals. Una oportunitat perfecta per a col·laborar, participar i, per descomptat, anar a animar.

Però, Què té d’especial aquesta ‘Carrera en Manada’? Doncs que es corre en grups formats entre 3 i 5 persones. Amb un recorregut de 5 quilòmetres per trams de naturalesa urbana, i altres 2 quilòmetres pensant en les capacitats dels més xicotets, la diversió està més que garantida.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats