25n
25N
25N

Carrera Holi Run pel barri de Natzaret

Carrera Holi Run pel barri de Natzaret
30/03/2017 -

Aquest pròxim diumenge 2 d’abril, de 10.00 a 11.30 h aproximadament, se celebra la carrera no competitiva Holi Run pel barri de Natzaret, amb un recorregut de 5 km. L’eixida i la meta se situen en la parcel·la que conflueix entre els carrers de les Barques de Figueró i Adolfo de Azcárraga, pel que s’establirà el dispositiu necessari per al bon desenvolupament de la celebració.

Holi Run passa per vies com la carrera del Riu, el camí de la Punta al Mar, Castell de Pop, Jesús Nazareno, Fontilles, carrer del Parc de Natzaret, carrer del Pont de les Drassanes, carrer Major de Natzaret i Martínez Báguena.

La Holi Run, que compta amb el suport institucional de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament, consisteix en una carrera de 5 quilòmetres, sense temps, on els participants són ruixats amb pólvores de colors (rosa, taronja, groc, verd, blau i morat) a cada quilòmetre. La pols utilitzada és un compost 100% natural. És una carrera pensada per a tots els públics, ja que són només 5 km, que es poden recórrer al ritme que cadascú preferisca. L’objectiu és moure’s i celebrar el principi de la primavera. És necessari inscriure’s com en qualsevol carrera.

Es pot consultar el plànol adjunt i es recomana estar atents als avisos del Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 17 =

museo prehistoria