25n
Orgull
Orgull

3.000 corredors i 170 entitats participen en la Carrera de les Empreses

3.000 corredors i 170 entitats participen en la Carrera de les Empreses
29/03/2019 -

La ciutat de València acollirà el pròxim diumenge 31 de març la VIII Carrera de les Empreses Valencianes, que començarà a les 9.00 hores a l’avinguda de Campanar número 114 i que acabarà a les pistes d’atletisme del tram III del llit del riu Túria, amb uns recorreguts de 5 i 10 quilòmetres. Al voltant de 3.000 corredors i 170 empreses participaran en la prova.

L’eixida de la carrera tindrà lloc a l’avinguda de Campanar número 114, que es tancarà a la circulació a partir de les 06.00 hores per al muntatge corresponent. La carrera marxarà cap a l’avinguda de Tirso de Molina, vial de servici de Manuel de Falla fins a creuar Pío Baroja per a entrar als Jardins del Túria.

En el cas dels participants de la 10K, la carrera tornarà a eixir a superfície urbana cap a la partida de Dalt i transcorrerà per l’avinguda de Pío Baroja i el carrer del Pare Barranco, i posteriorment tornarà als Jardins del Túria fins a finalitzar a l’estadi del Túria, on estarà la meta per als participants.

La Carrera de les Empreses Valencianes, organitzada per Grupo Nostresport i Píndaro Sports, pretén «convertir l’esport en un nexe d’unió entre els treballadors de les empreses que hi participen per a fomentar una actitud col·laborativa i distesa entre tots els participants».

En aquesta edició, la prova destina un euro per cada corredor inscrit a ASLEUVAL (Associació per a la Lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana). A més, la present edició ha superat el rècord de participació en assolir les 2.400 persones inscrites de l’edició de 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 10 =