caixa popular

Carrefour Gran Turia, el més modern de València, obri les seues portes

Carrefour Gran Turia, el més modern de València, obri les seues portes
28/08/2017 -

Carrefour Gran Turia renova les seues instal·lacions per a respondre a les necessitats que els plantegen els seus clients i millorar així l’experiència de compra concentrant tota l’oferta en una única planta per a comoditat del client. El centre que ha obert les seues portes hui a les 09:00 h, ha celebrat una presentació oficial de la reforma amb la presència de l’alcalde de Xirivella,D. Ricard Barberá Guillem, i el regidor de comerç, urbanisme, i mercats, D. Michel Montaner Berbel.

L’hipermercat millora la zona de frescs, i completa ara amb aquesta reforma la modernització de la zona de celler que incorpora un atractiu i nou disseny, perfumeria, tèxtil, alimentació envasada i l’àrea dedicada a la producció Bio que posa a la disposició del consumidor més de 1.000 referències, la qual cosa converteix a l’empresa de distribució en un referent en la comercialització d’aquest tipus d’articles.

Aposta potent pels productes frescs

L’establiment compta amb una sala de vendes de 9.600 m2 i la companyia ha volgut recuperar l’essència del mercat tradicional pel qual ha incorporat al centre, “La plaça de productes frescos”, un espai en la qual el client podrà trobar productes típics de la regió i degustar alguns dels plats preparats amb receptes casolanes que el mateix personal de la tenda oferirà diàriament.

De manera addicional a les novetats introduïdes, el nou hipermercat presenta una aposta per la utilització de les últimes tecnologies en matèria d’eficiència energètica com el canvi d’il·luminació per llums LED i la incorporació de central de fred i climatització de la sala de vendes per CO2 amb l’objectiu d’aconseguir un mínim impacte mediambiental. La companyia estima que amb la implantació d’aquesta mesura es podria obtenir una reducció del consum energètic d’un 30%.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 7 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris