25n
25N
25N

La Carpa de Nadal de Torrent s'acomiada amb un simulador virtual

La Carpa de Nadal de Torrent s'acomiada amb un simulador virtual
07/01/2020 -

Els xiquets i xiquetes de Torrent han représ hui les classes després de les vacances de Nadal; un període en el qual el públic infantil no ha parat ni un sol moment i la seua agenda ha estat repleta d’activitats. Un dels punts forts del programa es va viure a la Carpa de Nadal, que durant tot el nadal va acollir tallers, joc, cinema i molt més.

El punt final del programa de la carpa es va posar aquest cap de setmana amb un simulador de realitat virtual. Així, els xiquets i xiquetes van viure una gran aventura en 3D el diumenge al matí, amb varietat d’escenaris generats mitjançant tecnologia informàtica.

Una altra de les propostes va arribar el dissabte al matí amb una gran partida del joc de l’oca, però, en aquesta ocasió, amb un toc molt torrentí, ja que les caselles estaven relacionades amb la cultura i història de la ciutat.

El cinema també ha estat present en la programació de la Carpa de Nadal. El dissabte a la vesprada, els xiquets i xiquetes van viure una última sessió cinèfila plena de grans aventures al costat dels mítics personatges d’Astèrix i Obèlix en la pel·lícula ‘Astérix: El secreto de la poción mágica’. Un film que relata un viatge per a la cerca d’un talentós druida per a transmetre-li el secret de la poció màgica de Panoràmix.

Solidaritat

La solidaritat ha sigut la protagonista del nadal i, en aquest cas, les associacions i col·lectius torrentins han participat en una donació de joguets perquè cap xiquet o xiqueta es quedara sense regal en aquestes festes. Consum va donar una quantitat de joguets, que es van sumar als recollits per la FAC, Técnicas Orientalrs, Artic i Solidaritat Torrent. Les associacions a les quals es van destinar i van repartir els regals són: Nova Vida, Associació Gitana Europea, Càritas Interparroquial, Església Evangelista del Dominical i Col·lectiu Soterranya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =