25n
25N
25N

S'instal·la una carpa annexa a l'àrea d'Urgències de l'Hospital de Xàtiva

L’objectiu és ampliar l’espai per a l’espera d’acompanyants després d’haver fraccionat les sales habituals per motiu de la pandèmia

S'instal·la una carpa annexa a l'àrea d'Urgències de l'Hospital de Xàtiva
22/10/2020 -

Amb una superfície superior als 100 metres quadrats, s’ha instal·lat una carpa annexa a l’àrea d’Urgències de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Es pretén així ampliar l’espai per a l’espera d’acompanyants després que, per motiu de la pandèmia, les sales habituals s’hagen hagut de fraccionar per als tres circuits independents que existeixen en urgències (respiratoris, general i pediatria).

El nou espai té accés des de la sala d’espera d’acompanyants de pacients amb patologia “no respiratòria”. Compta amb climatització, sòl de tarima, llum natural, ventilació i extracció d’aire independent i proveeix d’espai suficient per a poder mantenir la distància de seguretat i complir amb els requeriments d’aforament, que és el seu principal objectiu.

Aquesta instal·lació busca una major confortabilitat dels acompanyants dels malalts mentre són atesos. Cal recordar que per motius de seguretat el nombre d’acompanyants està limitat a un per pacient però no poden accedir amb ells a les àrees on se’ls presta l’atenció directa, excepte en casos de persones dependents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =