25n
25N
25N

Carnet Jove de l'IVAJ facilita descomptes en la 37 edició de 'Sagunt a Escena'

S’apliquen descomptes del 30 al 50% a la persona titular de Carnet Jove i acompanyant

Carnet Jove de l'IVAJ facilita descomptes en la 37 edició de 'Sagunt a Escena'
31/07/2020 -

Les persones titulars de Carnet Jove de l’IVAJ poden obtindre descomptes del 30% al 50% en espectacles de la XXXVII edició de ‘Sagunt a Escena’ amb el lema ‘Recuperem l’escena’.

El festival s’obrirà el 4 d’agost amb l’estrena musical en la Licitada al Castell d”Homenatge a Alicia de Larrocha’, de Jorge Tabarés, i continua amb un total de 39 propostes de teatre, dansa, música, circ i espectacles de carrer fins al 5 de setembre.

Un total d’11 propostes en el Teatre Romà; 7 en la Glorieta; 7 en la Licitada al Castell; 2 en el Centre Cívic del Port; 4 en el Centre Cultural Mario Monreal; 5 a l’Auditori Joaquín Rodrigo, nou espai del festival; 2 a la Casa de la Cultura, i 1 a la Casa de Berenguer, a més de la programació del festival Ressona de Sagunt en Viu.

Sagunt a Escena de l’Institut Valencià de Cultura és un festival adherit a la xarxa Carnet Jove, per la qual cosa aplica descomptes des del 30% al 50% a les persones titulars de Carnet Jove i idèntic descompte per a una persona acompanyant.

Informació de descomptes especials en la web de l’IVAJ.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + huit =