25n
25N
25N

Carnet Jove de l'IVAJ aplica descomptes en la programació de 'Oh! La Cultura'

Se celebra del 22 al 26 de juliol a Alacant, Castelló i València

Carnet Jove de l'IVAJ aplica descomptes en la programació de 'Oh! La Cultura'
21/07/2020 -

Titulars de Carnet Jove de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) poden obtindre fins a un 25% de descompte en la programació d”Oh! La Cultura’, una proposta de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) que inclou 12 espectacles de cinema, música, dansa i circ del 22 al 26 de juliol.

Amb el lema ‘Torna l’emoció de la cultura en viu’, inclou representacions a la Casa Mediterrani d’Alacant, el Teatre Principal i en el Museu de Belles Arts de Castelló i en el Teatre Principal de València.

Concretament, el Teatre Principal de València ofereix per a titulars del Carnet Jove un descompte del 25% sobre el preu de l’entrada en les seues representacions del dijous 23 de juliol, en l’espectacle de circ creat per l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, es bonificarà el divendres 24 de juliol, l’espectacle de dansa creat per les companyies Una altra Dansa, Fil d’arena, Marea Dansa i Cienfuegos Dansa i el dissabte 25 de juliol, el concert de Mireia Vives i Borja Penalba, El Diluvi i les col·laboracions de Miquel Gil i May Ibáñez de Badlands.

‘Oh! La Cultura’ a Castelló i Alacant

Igualment, en el Teatre Principal de Castelló, s’aplicarà el descompte del 25% en les entrades del divendres 24 de juliol per a l’espectacle de circ de l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana i el dissabte 25 de juliol per a l’espectacle de dansa creat per les companyies Una altra Dansa, Fil d’arena, Marea Dansa i Cienfuegos Dansa.

En el Claustre del Museu de Belles arts de Castelló, amb entrada gratuïta el dimecres 22 de juliol es projecta ‘La innocència’, millor direcció i actriu dels II Premis de l’Audiovisual Valencià i el diumenge 26 de juliol, ‘Viure dues vegades’, millor pel·lícula dels II Premis de l’Audiovisual Valencià.

A la Casa Mediterrani d’Alacant, el 22 de juliol i amb entrada gratuïta es desenvolupa la nit de cinema valencià amb les projeccions de ‘Viure dues vegades’, millor pel·lícula dels II Premis de l’Audiovisual Valencià 2019, i el curtmetratge ‘Peus i cors’, d’Adán Aliaga.

Amb entrades al preu únic de 5 euros, el dijous 23 de juliol, tindrà lloc a casa Mediterrani el concert de Billy Flegma, Vera Green, Mestís, amb ambientació de Dj La Hiena; el divendres 24 de juliol, el concert de la Fúmiga amb la col·laboració de Pupil·les i ambientació del Dj Jes.

A Alacant, el dissabte 25 de juliol, es representa l’espectacle de circ creat per l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana i el diumenge 26 de juliol l’espectacle de dansa creat per les companyies Una altra Dansa, Fil d’Arena, Marea Dansa i Cienfuegos Dansa, també amb entrades de preu únic.

Les entrades ja estan a la venda en taquilles i en entradas.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − deu =

bombers
bombers
Valencia activa