25n
25N
25N

Carmen Spinola en Caxton College: «Heu de tnidre la creença ferma que res és impossible»

Carmen Spinola en Caxton College: «Heu de tnidre la creença ferma que res és impossible»
02/07/2019 -

Amb més de trenta anys de trajectòria, Caxton College ha contribuït a la formació de dinou promocions d’estudiants que van prenent posicions de rellevància en el pla acadèmic i professional. Aquest servei a la societat, pel qual recentment va ser guardonat amb el premi Club Rotary València, dibuixa un panorama molt positiu entre les files dels graduats que s’han anat establint, per mèrits propis, al llarg d’aquest segle XXI, en les universitats de major prestigi nacional i internacional i assolint càrrecs de responsabilitat en entorns professionals altament qualificats.

Com en anys anteriors, la celebració d’aquest final d’etapa escolar va estar carregat d’emoció i de missatges impregnats de bones intencions per part de tots els assistents. Carmen Spinola, com a padrina d’aquesta promoció, es va encarregar d’encoratjar-los amb un discurs en el qual, entre altres idees, els va proposar que tinguen en compte «el valor de l’esforç, el treball en equip, l’honestedat amb un mateix, la creença ferma que res és impossible, que tu eres el que vols ser i decideixes quin camí agafar i que l’èxit o fracàs» no ve de la sort, sinó «del teu treball i constància».

Al seu torn, la directora de Caxton College, Amparo Gil, es va dirigir als joves recentment graduats, amb unes paraules que elogiaven la seua actitud en exposar que «cadascun de vosaltres sou estrelles, úniques, magnífiques i irrepetibles. Cadascun amb una destinació i una òrbita per la qual transitareu compartint els vostres valors i la vostra humanitat».

La cerimònia, a la qual van acudir quasi 600 convidats, va congregar a famílies de deu nacionalitats, ja que entre els graduats hi havia alumnes de països com Suïssa, la Xina, Regne Unit, Rússia, Holanda, Hongria o Líban, generant un ambient de convivència multicultural exemplar.

En eixe entorn multicultural, la seua veu també va ser protagonista quan un dels pares va prendre la paraula i amb encert els va fer arribar una sèrie de consells com el que els recomanava «penseu en les noves aventures que us ofereix la interminable cerca de coneixement i recordeu que el més important en aquest món no és saber on estàs, sinó cap a on vas». Així mateix, els va incitar amb una última frase, a manera d’eslògan cívic, en la qual els proposava «eixiu al món i feu-lo millor».

Per a acabar, Spinola es va aproximar una vegada més als graduats per a suggerir-los que siguen «valents, curiosos, sense deixar de ser fidels a vosaltres mateixos i als vostres principis i valors. I això us desitge a cadascun de vosaltres, que gaudiu de la vida, del vostre treball, de la vostra família, de la vostra gent i que continueu construint les vostres vides per a liderar el món».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 19 =