25n
25N
25N

Carmen Montón: 'Des de Sanitat ens acostem al donant de sang a l'estiu perquè sabem que la ciutadania sempre respon'

Carmen Montón: 'Des de Sanitat ens acostem al donant de sang a l'estiu perquè sabem que la ciutadania sempre respon'
18/08/2016 -

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, organisme dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, està facilitant que a l’estiu els ciutadans puguen continuar donant sang. Per a això i durant la temporada estival, està desplaçant als seus equips d’extracció fins aquelles zones on es dóna una major afluència de ciutadans.

Són més de 200 punts situats en les zones més turístiques (platges, càmpings o poblacions d’interior on es realitza turisme rural) a més de mantenir els punts habituals de donació. Estos punts es poden consultar en la pàgina web del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, o a través de Twitter o Facebook.

Com ha explicat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, “des de la Generalitat facilitem l’oportunitat de donar perquè sabem que la ciutadania sempre respon i, de fet, des de l’inici de la campanya estiuenca s’han pogut atendre les necessitats hospitalàries sense problemes”.

En el període transcorregut de la campanya d’estiu, des de l’1 de juliol fins al 14 d’agost d’enguany, s’han obtingut un total de 17.993 unitats de sang. En la província d’Alacant 5.632 unitats, 2.036 en la de Castelló i 10.325 en la de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =