Carmen Martínez, reelegida alcaldessa de Quart de Poblet

Carmen Martínez, reelegida alcaldessa de Quart de Poblet
15/06/2019 -

Carmen Martínez Ramírez ha sigut reelegida alcaldessa de Quart de Poblet amb el vot dels seus companys i companyes al migdia de hui, dissabte 15 de juny, després de jurar el seu càrrec de regidora, al costat de la resta dels membres de la corporació municipal, integrada per 12 edils del grup municipal socialista, 3 del Partit Popular, 3 de Compromís, 2 de Si se Puede Quart de Poblet i 1 de Ciutadans.

En aquesta nova legislatura, repeteixen 13 dels 21 regidors de la passada, configurant-se així una corporació caracteritzada per conjuminar joventut i experiència.

Martínez, una vegada més, ha volgut recordar que “sóc l’alcaldessa de tots els quarteros i quarteras; aquesta és la voluntat que m’ha guiat, em guia i em guiarà en tota la meua trajectòria política: la de servir a totes les persones sense exclusió”.

En aquest sentit, s’ha definit com “una veïna més de Quart de Poblet, que cree en la humilitat com un dels pilarse del bon govern” i ha assegurat que “sola no sóc res. Us necessite en aquest repte compartit de millorar dia a dia el nostre poble”.

La ja alcaldessa ha recordat que els veïns “han triat majoritàriament i sense fissures un govern de progrés, d’esquerres i, per tant, compromés amb les persones, que antepose Quart de Poblet a qualsevol interés partidista”.

“Un govern que continue posant en valor la marca Quart com a segell de qualitat en serveis públics, de benestar social, d’ocupació, de cultura, d’educació, de sostenibilitat, un model replicat per uns altres, un govern municipal ferm enfront d’altres institucions quan es tracte de reivindicar el que en justícia correspon al nostre poble, que treballe per les famílies, la infància, la joventut, les persones majors…”.

També ha volgut recordar en el seu discurs a la socialista Carmen Alborch, feminista referent del socialisme, repetint les seues paraules “ací estem pel bé comú”.

Durant la seua intervenció, Carmen Martínez ha mostrat el seu agraïment als veïns i veïnes de Quart per la seua fidelitat i afecte, així com als seus companys i companyes socialistes, a tots els regidors i regidores que en els últims 40 anys han representat a Quart, als dos alcaldes que la van precedir en el càrrec: Onofre Colomer i Ramón Segarra, també socialistes, i a la seua família.
L’alcaldessa ha finalitzat el seu discurs com ja fera fa quatre anys, reivindicant el seu compromís personal, però també el de l’Ajuntament i el del municipi, amb la igualtat entre homes i dones i en contra de la violència de gènere.

Si en 2015 va voler reconéixer a la primera alcaldessa democràtica d’Espanya, María Domínguez Remón, en aquesta ocasió va citar a la filòsofa i catedràtica d’Ètica de la Universitat de València, Adela Cortina, fent seua la frase “la política hauria de dedicar-se a crear una bases de justícia perquè la gent duga a terme els seus projectes de felicitat”. “I a això ens dedicarem en cos i ànima. Vull mirar als ulls als meus veïns i veïnes i sentir que en alguna cosa he contribuït a la seua felicitat”, va concloure.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − huit =

programacion rialto
cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019