Carmen Calvo assegura que Sandra Gómez és l'"alcaldessa que necessita" la ciutat perquè "ho té tot"

Carmen Calvo assegura que Sandra Gómez és l'"alcaldessa que necessita" la ciutat perquè "ho té tot"
24/05/2019 -

Carmen Calvo, ha assegurat que la candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, “és l’alcaldessa que València necessita” perquè “ho té tot, la joventut i l’experiència juntes”. “Aquesta és l’oportunitat que València ha d’agarrar com siga”, ha indicat.

Així s’ha pronunciat abans de participar en l’acte de tancament de campanya de la candidata del PSPV a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, al costat del president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig.

Calvo ha assenyalat que els resultats de les eleccions generals del 28 d’abril van ser la “comprovació que poc fa més d’un any va canviar en 180 graus la política espanyola i així ho reconeix tothom”.

“Volem que siga una legislatura on prioritzem la capacitat de ser eficients en els llocs de responsabilitat que ens han donat els ciutadans, que la política no es convertisca en una espècie de carrera per veure qui diu el disbarat més gran amb la urgència més gran per a anar a cap lloc, perquè amb això no anem a cap lloc. El PSOE és una de les estructures polítiques que presenten ara mateix tranquil·litat seguretat maduresa i molta esperança als problemes que la gent ha acumulat en aquesta crisi”, ha remarcat.

Sota aquestes premisses, ha posat en valor l'”estupenda gestió” de Sandra Gómez, i ha assenyalat que “València és “una de les ciutats on s’ha aconseguit acovardir més atur que en cap altre lloc, sabent que cal millorar el finançament de València amb molt”.

Ha lamentat que “les dretes i els independentistes es van posar d’acord per a deixar un pressupost que venia a restituir una part important del que València ve demandant i necessita”. “Es van tornar a posar d’acord fa deu dies per a negar-nos als socialistes a Catalunya el dret que teníem a canviar als nostres senadors”, ha criticat.

“Estem parlant d’una dreta que està absolutament perduda, completament nerviosos els seus líders, són líders pràcticament hooligans, molt lluny del que es demana 40 anys de democràcia després a un home o una dona que assumeix responsabilitats”, ha afegit. Ha indicat que València, “sent una de les millors i més importants ciutats d’Espanya, “es mereix una alcaldessa com Sandra.

“Les dones estem amb tu perquè a més no solament hem posat temes importantíssims per a la millora de la democràcia com són els nostres drets i llibertats, sinó que hem de continuar canviant la política”, ha defensat.

Calvo ha recalcat que Sandra Gómez “coneix millor que ningú els problemes d’aquesta ciutat i sobretot els problemes de la gent”, i s’ha referit en concret a l’ocupació, les pensions, la dependència i, en definitiva, “les situacions de vida de la gent”.

Al seu judici, Gómez és “alcaldessa que València necessita” perquè “ho té tot, el coneixement, la joventut i l’experiència juntes, i un partit tan important darrere d’ella que estaria molt bé per a aquesta ciutat meravellosa que la sinergia siga de Sandra a Ximo Puig i de Ximo Puig a Sánchez”. “Jo crec que aquesta és l’oportunitat que València ha d’agarrar a hora com siga”, ha indicat.

En aquest sentit, ha subratllat que “fer política des de l’Ajuntament de València amb una alcaldessa com ella pot significar molt també per a la millora de les expectatives de les dones”.

Finalment, s’ha referit a l’eslògan de la campanya del PP a la ciutat, ‘Centrats en el futur’, per a assenyalar que parlen “d’un futur molt llunyà”, ja que “el present de València és de Sandra i de Ximo Puig”, ha assegurat.

EL VOT “PERQUÈ GUANYE VALÈNCIA”

Per part seua, la candidata a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha demanat el vot no per a guanyar ella o el Partit Socialista, sinó “perquè guanye València, les seues famílies, els seus barris i, especialment, les seues dones”.

Gómez ha recalcat que “un vot per al Partit Socialista és un vot perquè guanye València, perquè guanyaran les famílies, que veuran que el seu govern se centra en el que realment importa; guanyaran els barris perquè la política no estarà preocupada de posar València en el mapa sinó de posar els barris en el mapa de València; guanyaran els aturats, perquè hi haurà un Ajuntament que no els deixarà de costat i se centrarà a ajudar-los, i guanyaran totes famílies que necessiten habitatge digne, perquè mourem 4.500 habitatges perquè poden accedir”.

I sobretot, ha asseverat, “guanyaran les dones perquè hi haurà al capdavant de l’Ajuntament una alcaldessa feminista”, que treballarà perquè les xiquetes “siguen el que vulguen” i que “abanderarà la lluita contra la desocupació i la precarietat de les dones i perquè siguem la ciutat que està a l’avantguarda de l’erradicació de la violència de gènere”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

sagunt a escena 2019
turismo salou