25n
Orgull
Orgull

Carlos Mazón (PP): "Si Sánchez cedeix al xantatge dels indults estarà donant ales als somnis que volen trencar Espanya"

Critica que Puig “permeta que es jugue amb el model territorial que tenim en la Comunitat només per aplaudir al cap Sánchez”

Carlos Mazón (PP): "Si Sánchez cedeix al xantatge dels indults estarà donant ales als somnis que volen trencar Espanya"
13/06/2021 -

El president del PP d’Alacant i candidat únic a liderar el PPCV, Carlos Mazón ha denunciat hui que si el president del Govern, Pedro Sánchez, “cedeix al xantatge dels indults als presos del procés estarà donant ales als somnis que volen trencar Espanya” al mateix temps que ha criticat hui que Puig “permeta que es jugue amb el model territorial que tenim en la Comunitat només per aplaudir al cap Sánchez”.

Mazón ha afegit que es tracta d’una defensa de la nostra integritat territorial com a Comunitat Valenciana perquè “juntament amb els somnis independentistes, conviu el somni annexionista que no ens oculten i que tots coneixem”.

“I per ací no passarem, mentre el Partit Popular estiga rebent els suports que està rebent no ocorrerà, no permetrem eixos somnis annexionistes, ni eixos somnis que volen trencar la nostra convivència es facen realitat”, ha afegit.

El president del PP d’Alacant i candidat únic a liderar el PPCV ha assistit hui al costat de diputats nacionals, autonòmics i provincials, senadors, alcaldes i portaveus i membres del partit, a l’acte ciutadà que s’ha replicat en totes les ciutats espanyoles, en protesta pel procés d’indults que prepara el president del Govern, Pedro Sánchez per als condemnats pel procés.

Així, ha assenyalat que “des del PP hem volgut donar una resposta a molta gent d’Alacant i de la Comunitat Valenciana que no han pogut desplaçar-se a Madrid, volem estar prop d’ells amb una campanya de recollida de signatures que a la província d’Alacant ja supera les 7.000 persones majors joves, pares de família, autònoms… que han volgut dir ‘no’ als xantatges a l’Estat”.

“No es tracta –ha explicat – d’una concentració del ‘no’, sinó d’una defensa del ‘sí’ a la nostra convivència, al nostre Estat de Dret, sense complexos ni prejudicis, amb serenitat i calma. No és un front contra ningú, és tota una declaració a favor d’una convivència i a favor fins i tot de la nostra pròpia integritat territorial”.

Sánchez no pot cedir

Mazón ha assenyalat que Pedro Sánchez ha d’exercir de president de tots els espanyols, perquè “quan algú comet delictes tan greus, i no sols no es penedeix ni demana perdó, sinó que a més diu de manera pública i ostentosa que ho tornarà fer, no pot estar pensant en la seua butaca, ha de pensar en Espanya. Sánchez no pot cedir al xantatge perquè és president de tots els espanyols”.

Si cedeix, ha afegit, “i els indulta, estarem cedint tots i estarem donant ales als somnis que volen trencar Espanya”. Per tot això, “amb civisme amb serenitat, sense complexos i sense cap prejudici estem col·laborant, manifestant-nos i dient que som el que som i volem continuar sent-ho”.

Així mateix, el president del PP d’Alacant ha criticat la postura del president de la Generalitat, Ximo Puig qui el mateix dia que el president català prenia possessió, el mateix dia en què els delinqüents independentistes deien que anaven a tornar a delinquir, “parlava de bons senyals de ponts, d’enteniment i d’un clima de diàleg”.

“Em preocupa que no es defense a la Comunitat Valenciana sabent el que alguns volen fer des de Catalunya amb la nostra terra, mentre Puig aplaudeix el xantatge al seu cap, perquè això és un xantatge al cap del Govern i el cap de files”.

Al PP, la qual cosa el preocupa, ha afegit “és que s’estiga jugant amb la integritat, amb la convivència, amb el nostre model de prosperitat, amb el que som a la Comunitat Valenciana només per a aplaudir al cap”.

Mazón ha afegit que estem davant delictes molt greus i ha condemnat que Sánchez “se salte la separació de poders” per a cedir al xantatge i “li falte al respecte al Tribunal Suprem que per unanimitat van ratificar els delictes dels quals ara vol traure de la presó. Fora de la llei és impossible entendre’s i parlar de convivència perquè és fora de la llei on es trenca tot”.

Luis Barcala

Per part seua, l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha assenyalat que el que pretén Sánchez és “una absoluta aberració” al mateix temps que li ha demanat que “no vaig mercadejar amb la Justícia mercat ni amb l’Estat Dret”. Així, li ha reclamat que “no accedisca al xantatge nacionalista a canvi de sostindre’s en un Govern, fent saltar per l’aire la Justícia, la llei i la Constitució”.

Barcala ha assenyalat que els espanyols som tots iguals davant la llei “però per a Sánchez no ho som. Ell creu que la llei no és igual per a uns delinqüents que ja diuen que volen continuar delinquint, i cometent el mateix delicte”.

“Ací s’està traficant amb la Justícia i això és dinamitar l’Estat de Dret, això és trencar la convivència i això és inadmissible”, ha assenyalat.

Barcala ha explicat que en la trobada de hui hi ha espanyols de totes les condicions “no és una qüestió partidista perquè ací hi ha persones que són de partits socialistes o d’esquerres que hui ens estan dient ‘no’ als indults i que no estan d’acord amb el que està fent el seu cap de files”.

En aquesta línia, el diputat nacional per Alacant, César Sánchez, ha titllat de “vergonya” que el Govern de Pedro Sánchez “estiga mercadejant amb tots els espanyols, per a intentar sostindre’s més temps en la Moncloa”.

Així, ha assenyalat que hui en tota Espanya “eixim a dir que no estem d’acord amb el xantatge, que no pot haver-hi espanyols de primera i de segona, que no pot ser que hi haja espanyols que estiguen condemnats per malversació que estiguen en la presó i altres també condemnats pel mateix i per intentar trencar Espanya vagen a eixir al carrer”.

“Els espanyols som tots iguals davant la llei i hui estem denunciant que no és possible que se li estiga preparant a Puigdemont el camí de tornada Espanya després d’haver fet eixe mal tan gran a Espanya”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =