25n
Orgull
Orgull

Carlos Mazón: "El futur d'Espanya s'escriurà amb lletra valenciana"

El president del PPCV afirma que en la Convenció nacional del PP “s’escriuran les grans línies del projecte nacional de Pablo Casado i del PPCV per a la Comunitat Valenciana”

Carlos Mazón: "El futur d'Espanya s'escriurà amb lletra valenciana"
01/09/2021 -

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat hui que el futur d’Espanya “s’escriurà amb lletra valenciana”.

Mazón ha fet hui un recorregut per diferents comissions falleres a València, en una visita en la qual ha assistit també el secretari general del Partit Popular, Teodoro García Egea, i la secretària general del PPCV, Mª José Catalá, a més d’altres membres del partit.

El president del PPCV ha fet referència a la Convenció nacional del PP que es clausurarà a València el 2 i 3 d’octubre. “S’escriuran les grans línies del projecte nacional de Pablo Casado i del PPCV per a la Comunitat Valenciana. Treballem amb moltíssima il·lusió, amb moltes mesures i de manera molt propositiva en el futur de la Comunitat en la Comunitat”. Mazón ha afirmat que en la convenció “marcarà un abans i un després i estarà tothom del Partit Popular que està treballant pel futur d’Espanya”.

El líder del PPCV ha remarcat “la importància que tenen la Comunitat Valenciana i la ciutat de València per al Partit Popular”, i també s’ha referit a l’elecció de la plaça de Bous com a escenari de tancament de la convenció. “Tenim moltes ganes i estem palpant que hi ha gent que s’està acostant al PP. Tenim molta ambició per la nostra terra i la plaça de Bous per a nosaltres és un símbol de l’ambició que tenim per la Comunitat Valenciana. Hi ha molta gent que ja ens ha dit que vol vindre a sentir les línies mestres del PP. Percebem temps de canvi i hem de ser conscients d’això i respondre”.

A més, Mazón ha anunciat la celebració de l’inici de curs polític el dia 10 de setembre amb un sopar que tindrà lloc a Ontinyent i ha subratllat el treball en una proposta fiscal “de grandíssim calat per a la Comunitat Valenciana”.

Mazón s’ha referit també a la crisi del tripartit amb l’anunci d’eixida del vicepresident Rubén Martínez Dalmau. “Els actors em són igual. El que em preocupa és que abandona el Govern valencià un vicepresident d’habitatge al qual no se’l coneix gestió cap. Les llistes d’espera per a habitatge públic són enormes, el pressupost no s’executa i hem sigut líders en desnonaments en el primer trimestre de 2021. És un sainet”, ha manifestat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =