25n
Orgull
Orgull

Carlos Mazón: "El canvi és imparable perquè ha arribat el moment de la Comunitat Valenciana"

El president del PPCV va obrir anit amb Cuca Gamarra el curs polític en un sopar multitudinari celebrat a Ontinyent

Carlos Mazón: "El canvi és imparable perquè ha arribat el moment de la Comunitat Valenciana"
11/09/2021 -

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha assenyalat que “el canvi és imparable perquè ha arribat el moment de la Comunitat Valenciana”.

Carlos Mazón ha qualificat de “gran èxit” l’inici del curs polític celebrat anit amb un sopar a Ontinyent amb més de mig miler de militants i amb la presència de la portaveu popular en el Congrés dels Diputats Cuca Gamarra. “Cada vegada més gent ve al Partit Popular i està veient clarament com el PP és la gran eina de canvi que necessita la Comunitat Valenciana”.

El president popular ha afirmat que “ara ja ens toca a aquesta terra no perquè vulguem ser més que els altres sinó perquè portem massa temps sent menys que els altres, com ocorre amb el finançament que és clau per a la nostra sanitat, la nostra educació, les nostres infraestructures i els nostres serveis socials”.

El president popular ha indicat que “després del menystinc de tots els ministres del govern Sánchez, de la baixada de braços de la Generalitat i d’aquest tripartit nacionalista que no ens defensa, és el moment de la Comunitat Valenciana i nosaltres sí que defensarem el finançament que necessitem, sí que defensarem el lloc que ens correspon i sí que posem davant el nostre territori per damunt dels interessos de partit, no com fan els altres”.

En aquest sentit, Mazón ha assenyalat que “una economia adormida i una ocupació adormida és una comunitat adormida, una convivència deteriorada és una comunitat que no té futur. Som el futur i l’assumim amb responsabilitat. Ja ens toca per a impulsar les nostres infraestructures, el nostre finançament, la nostra aigua, els nostres baixos imposats i el nostre corredor mediterrani”.

Carlos Mazón ha afirmat que “s’acaben els temps de dividir la Comunitat Valenciana en funció de què pensa o quina parla cadascun. S’ha acabat el temps de la divisió i comença el temps de la unió. Sense prejudicis ni complexos. Som conscients del repte que tenim al davant, amb responsabilitat. Ens ho estem prenent molt de debò. Sabem el que es juga la nostra terra i si hem de carregar amb el pes i la motxilla de ser els únics capaços de liderar el canvi que necessita aquesta terra, l’assumim des de ja”.

Finalment, respecte a la convenció nacional del PP que es tanca en la plaça de Bous de València el primer cap de setmana d’octubre, Mazón ha assenyalat que “tot el PP d’Espanya vol escriure el futur d’Espanya des de la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − nou =