25n
25N
25N

Carla Cerezo i Irene Ros triomfen en la Mallorca Gym Cup

Les gimnastes del Club Gymval obtenen l’or en les seues respectives categories

Carla Cerezo i Irene Ros triomfen en la Mallorca Gym Cup

El cap de setmana passat va tenir lloc la Mallorca Gym Cup on les gimnastes valencianes Carla Cerezo i Irene Ros van brillar amb llum pròpia. La competició internacional a la qual van acudir més de 250 esportistes de set països diferents, va estar molt renyida perquè hi havia una gran qualitat i competitivitat. Esta és la segona competició de la temporada i no es tracta d’un esdeveniment organitzat a l’ús, ja que els assistents no solament van gaudir de la competició, sinó que van poder participar de les diferents activitats de formació que s’havien organitzat i, fins i tot, d’una fira específica que tingué lloc.

mallorca1Les representants del Club Gymval es van emportar l’or en les seues respectives categories. Per la seua banda, Carla Cirerer va obtenir l’or en els 4 aparells i l’or en la classificació general en la categoria nivell 2.6, mentre que la seua companya d’equip, Irene Ros, aconseguia l’or en salt, paral·leles, i sòl, i la plata en barra pel que es va adjudicar l’or també en la classificació general de la categoria nivell 2.4.

El més destacable, segons explicava la seua entrenadora al final de la competició, “no van ser els resultats, sinó el caràcter, passió i lluita que van demostrar les dues gimnastes al llarg de tota la competició, afrontant nous elements i millorant aparell a aparell”.

Per la seua banda, ambdues gimnastes es van mostrar contentes i orgulloses amb el treball realitzat i els èxits obtinguts. “Estem molt orgulloses i satisfetes amb la nostra actuació d’este cap de setmana però no ens conformem amb açò, volem seguir millorant i polint nous elements per a la pròxima competició”, explicaven ambdues gimnastes. La pròxima cita en la qual podran demostrar les seues qualitats serà el Campionat d’Espanya de Clubs que tindrà lloc a la fi del mes de Març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − divuit =