25n
25N
25N

Carcaixent trasllada al subdelegat de Govern els problemes amb el servei de Rodalies

Carcaixent trasllada al subdelegat de Govern els problemes amb el servei de Rodalies
08/08/2019 -

El subdelegat del Govern, Jose Roberto González, es va comprometre a traslladar al Ministeri de Foment la necessitat d’una major inversió en el servei de Rodalies de Renfe. Així ho va confirmar a l’alcalde de Carcaixent, Francesc Salom i al regidor de festes, Raimon Marí en la reunió que van mantenir ahir a la Subdelegació del Govern per tractar diversos temes que afectaven la localitat.

L’alcalde traslladava així la preocupació de les persones usuàries pels continus “retards, cancel·lacions i deficiències” que pateixen tant la línia C2 – la que passa per Carcaixent – com a la resta de la xarxa de Rodalies València. Paco Salom va informar el subdelegat que el Ple de l’Ajuntament va aprovar al mes de gener una moció impulsada per la plataforma ciutadana «Indignats amb Renfe» en la que, entre altres coses, demanava al govern central dotar de partides i recursos suficients a les comunicacions de rodalies per a solucionar les freqüents alteracions horàries que pateixen quasi diàriament

L’alcalde de Carcaixent va remarcar durant la reunió la importància que té per a la localitat el transport en tren, «l’alternativa a la rodalia és el transport privat i un mal servei crea una predisposició a agafar el cotxe per als desplaçaments, amb el consegüent impacte mediambiental que açò té i pot tenir en un futur». El subdelegat, per la seua part, va anunciar que compartia les inquietuds de les persones usuàries i de l’alcalde de Carcaixent i que traslladaria al Ministeri de Foment la demanda.

Per altra banda, tant l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, com el regidor de Festes, Raimon Marí, van proposar al subdelegat del Govern la celebració d’una Junta Local de Seguretat del municipi per tal de reforçar els serveis de vigilància i seguretat de cara a les festes d’octubre. Així, igual que l’any passat, acordaren reunir-se al mes de setembre amb representants de Policia Local i Guàrdia Civil per plantejar les necessitats i planificar els dispositius especials que siguen necessaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus