caixa popular

Carcaixent, Sant Vicent del Raspeig, Cocentaina i Requena acullen aquesta setmana trobades de Xarxa Jove

Carcaixent, Sant Vicent del Raspeig, Cocentaina i Requena acullen aquesta setmana trobades de Xarxa Jove
10/10/2016 -

Xarxa Jove, el nou servei intermunicipal de coordinació, formació i assessorament municipal en polítiques de joventut oferit per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), es presentarà la setmana vinent en quatre localitats, i completarà les 15 trobades comarcals organitzades per a donar a conéixer els programes en els quals poden participar tots els municipis de la Comunitat.

En ells s’informarà del SMART (Servei per a Municipis: Assessorament i Recursos Tècnics), especialment per a l’elaboració del pla de joventut local o de mancomunitat i la participació directa en la preparació de campanyes de l’IVAJ.GVA JOVE a través de grups de treball.

El programa Xarxa Jove té entre els seus objectius l’impuls de les polítiques de joventut locals, el suport al treball dels ajuntaments i la creació de xarxes per al treball amb joves; així mateix ajudarà als centres i serveis comarcals de les diferents conselleries de la Generalitat en la coordinació i difusió de les seues activitats entre els i les joves, així com en el disseny i realització de programes específics i reforçar l’activitat dels Serveis d’Informació Juvenil, difondre els seus programes i facilitar la coordinació intermunicipal.

Trobades comarcals

Els serveis de la Xarxa Jove es presentaran hui dilluns 10 d’octubre, a les 10 hores, en el Centre de Promoció Econòmica de Carcaixent i a les 10:30 hores en el Centre de Recursos Juvenils “Els Molins”a Sant Vicent del Raspeig.

El dimarts, 11 d’octubre, les reunions tindran lloc en la Casa de Joventut de Cocentaina a les 10:30 hores i en l’ajuntament de Requena, a les 11 hores.

Així mateix, del 5 al 7 d’octubre s’han desenvolupat un total d’11 trobades comarcals: en l’Espai Jove d’Alfara del Patriarca; en l’ajuntament de Morella; en el Punt Jove de Calp; en l’Espai Manises Jove; en el Centre d’Informació Juvenil d’Almoradí, en la Unitat Territorial de l’IVAJ a Castelló; en l’ajuntament de Llaures dels Oms; en la Casa de Joventut de Novelda i en la seu de la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva a Yátova. A més, divendres passat es van celebrar estes reunions en el Casal Jove d’Aielo de Malferit i en el Palau de Vivel de La Vall d’Uixó.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − set =

viva gym canovas
exposicion caps tallats