25n
25N
25N

L'Ajuntament de Carcaixent repartirà 2000 gots reutilitzables entre les comissions falleres

L’objectiu és reduir el plàstic d’un sol ús durant les Falles

L'Ajuntament de Carcaixent repartirà 2000 gots reutilitzables entre les comissions falleres
05/03/2020 -

L’Ajuntament de Carcaixent a través de les regidories de Medi Ambient i Falles estan repartint entre les 13 comissions falleres gots reutilitzables perquè en facen ús durant els seus actes. Es tracta d’un got llavable en el rentavaixella i de material biodegradable que permet més d’un ús. L’objectiu és reduir al màxim el plàstic que es genera durant la setmana fallera i ser conscients de la necessitat de ser respectuosos amb el medi ambient.

En total repartiran més de 2.000 gots entre totes les comissions falleres de Carcaixent, algunes de les quals ja han passat a recollir els seus. Ana Garrigues, regidora de Medi Ambient i Pasqual Pastor, regidor de Falles, han coincidit en assenyalar els aspectes positius que té aquesta iniciativa. Així han recordat que la sostenibilitat és una de les claus que es vol treballar des d’aquest equip de govern i des dels agents locals implicats per millorar la imatge de la ciutat i la neteja.

En aquest sentit, Ana Garrigues ha remarcat que un dels objectius de la iniciativa és “actuar per a reduir al mínim l’ús de plàstic d’un sol ús i que sol ser molt utilitzat en els casals fallers en la multitud d’actes que tenen lloc durant la setmana fallera”. La regidora ha volgut aprofitar per a recordar que a partir de 2021 la Unió Europea prohibirà el plàstic d’un sol ús «i que és important començar a canviar els hàbits». Pasqual Pastor, per la seua part ha volgut posar en relleu la importància del fet que les Falles siguen pioneres en el canvi de costums «estem en un moment d’emergència climàtica i crec que és molt positiu que siguen les falles les que abanderen el canvi cap a la sostenibilitat», ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 13 =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar