25n
25N
25N

Carcaixent dóna a conéixer el Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia

Carcaixent dóna a conéixer el Pacte de les Alcaldies pel Clima i l'Energia
05/02/2020 -

Demà a les 19:00 hores al Centre d’Empreses tindrà lloc una jornada de participació ciutadana organitzada per l’Ajuntament de Carcaixent en relació amb el Pla d’Acció per al Clima i l’Energia Sostenible (PAUS). En aquesta jornada s’exposaran els resultats obtinguts després de l’anàlisi energètic i mediambiental del municipi i es plantejaran les accions necessàries per a complir amb els objectius europeus de mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Amb els compromisos del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia, es pretén elaborar un pla per a aconseguir els objectius de reduir en un 40% els gasos d’efecte d’hivernacle l’any 2030, a través de l’adopció de mesures conjuntes per a l’atenuació del canvi climàtic i l’adaptació a aquest.

Així, a més dels objectius indicats anteriorment, aquesta jornada permetrà obrir un procés participatiu amb tots els agents socials del nostre municipi perquè realitzen les seues aportacions als documents anteriorment descrits i, principalment, al Pla d’Acció per al Clima l’Energia Sostenible (PACES).

Des de la regidoria de Medi Ambient han traslladat la importància que té la ciutadania en el repte de disminuir el consum energètic i frenar el canvi climàtic des dels nostres municipis, per això la regidora delegada de l’Àrea, Ana Garrigues ha animat l’assistència «és important l’intercanvi d’idees i opinions sobre un tema tan important per al futur desenvolupament de Carcaixent i del planeta en què vivim que requereix actuacions i solucions immediates abans que els efectes de l’escalfament global siguen irreversibles».

En la jornada hi haurà panells oberts de participació per sectors, a més de compartir mesures d’estalvi i eficiència energètica. Amb açò es busca un disseny de polítiques locals transparents i democràtiques per a un desenvolupament més sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 7 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19