25n
25N
25N

Carcaixent posa a disposició de Sanitat espais municipals per a una vacunació massiva

Hui ha començat en la Residència Mare de Déu d’Aigües Vives la vacunació de les persones usuàries i el personal del centre

Carcaixent posa a disposició de Sanitat espais municipals per a una vacunació massiva
09/02/2021 -

L’Ajuntament de Carcaixent ha posat a disposició de la Conselleria de Sanitat diversos espais municipals per facilitar la vacunació massiva que està estudiant dur a terme la Generalitat Valenciana, una volta reba a les setmanes vinents les vacunes que està esperant de distintes farmacèutiques. En aquest sentit, la regidora delegada de Salut, Teresa Oliver, s’ha posat en contacte amb el Centre de Salut per posar a disposició de la campanya de vacunació algunes instal·lacions municipals com el CIM o el Pavelló d’Esports, en funció de les necessitats que es puguen detectar.

Teresa Oliver ha destacat que des de l’Ajuntament «donarem totes les facilitats possibles perquè s’immunitze com més prompte millor a la ciutadania. Davant una circumstància com la que estem vivint, hem de ajuntar esforços i col·laborar entre les diferents administracions al màxim nivell». En aquesta línia, la regidora ha volgut recordar que el contacte amb la direcció del Centre de Salut ha sigut «continu i fluid» des del primer moment, i que s’han anat atenent totes les demandes que s’han plantejat.

Inici de la vacunació a Carcaixent

Hui ha començat a la Residència Mare de Déu d’Aigües Vives la vacunació del personal i les persones usuàries de la Residència Verge d’Aigües Vives a les que se’ls ha inoculat la primera dosi de la vacuna de Pfizer. En tres setmanes se’ls posarà la segona dosi. Tal com va informar Salut Pública, en els dies vinents es vacunarà al personal i usuàries i usuaris del Centre de Dia i el Centre Ocupacional el Clot i les persones grans dependents que estan a casa i als seus cuidadors/es principals així com al personal del Servei d’Ajuda a Domicili municipal. En l’última reunió amb Salut Pública es va avançar que s’anirà avisant sobre els pròxims col·lectius a vacunar segons marque el protocol general de vacunació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + tretze =